KILIÇ: ''DEĞİŞİM VAKTİ ÇOKTAN GELİP GEÇMİŞTİR!''

SİYASET

KILIÇ: ''DEĞİŞİM VAKTİ ÇOKTAN GELİP GEÇMİŞTİR!''

İYİ Parti Sapanca Belediye Başkan Aday Adayı Alparslan Kılıç, ülkenin ve Sapanca'nın iyi yönetilmediğini savunarak "Değişim vakti çoktan gelip geçmiştir" dedi.

Alparslan Kılıç yayımladığı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"TEK SORUN CHP VE İYİ PARTİ

Ülkemizde pahalılık almış başını gidiyor!.. Yaklaşık 13 milyon mülteciler ülkede cirit atıyor. Araplar ikişer üçer konut alıyor, vatandaş oluyor. Kiralar asgari ücretin üzerine çıkmış. Emekli 7500 TL. ile yoksulluğa terk edilmiş, mazot 40 TL. olmuş. Üniversite mezunu işsizlikten evde oturuyor, öğrenci yurt konusunda isyan ediyor. Kantinde bir tosta 40 TL. veriyor... Ülkedeki kötü gidişatı gösteren, sayfalar dolusu olumsuz gösterge yazabiliriz. Ama TV kanallarında CHP ve İYİ Parti konuşuluyor !.. Ekranlardaki algı operatörü ve paralı modaratörlere göre her şey dört dörtlük. Tek sorun CHP ve İYİ Parti !..

SAPANCA'YI 24 YILDIR AYNI GÖRÜŞ YÖNETİYOR

İlçemiz Sapanca'da durum pek farklı değil. 1999 yılından itibaren, 24 yıldır aynı görüş ve düşünceden partilerin seçilmişleri tarafından yönetiliyoruz. İlçemizde bu süre zarfında, görsel makyaj proje ve küçük birkaç iş dışında köklü hiçbir yatırım olmamıştır. Altyapı hizmetleri 24 yıldır aynı düzeyde kalmıştır. Bir tek ana arter yol açılamamıştır. Elektrik, su, kanalizasyon, telekomünikasyon ve yol hizmetleri son derece yetersizdir. Seçilen belediye başkanları ve parti ilçe başkanları sürekli bir önceki dönemi eleştiriyorlar. Fakat, partilerinin faaliyetleri ve açılışlarda hep birlikte poz verebiliyorlar. Görüntü de olağanüstü iş yapılmış gibi reklam yapılıyor. Peki; Sapanca' da olması gereken ve yapılamayan eksik hizmetlerin, yanlış imar uygulamalarının, ucuz ve amacı dışında yapılan arsa satışlarının, çirkin yapılaşmanın, aksayan hizmetlerin, tüm bu yanlış işlerin sorumlusu kim? Muhalefet partileri mi?

SORUMLULUK ALINMIYOR

Ülkemizde ve ilçemizde, AKP'den başka yönetebilme kabiliyeti olan parti yokmuş gibi propaganda yapılıyor. Halkımızın çoğunu bu şekilde inandırdılar. Vatandaş yıllardır yetki veriyor, seçiyor, geliyorlar, yönetiyorlar. Ülkenin durumu ortada... Halk fakirleşiyor. Ekonomik siyasi ve sosyal olarak batıyoruz. Fakat iktidar her zamanki gibi tüm başarısız sonuçların suçunu hiçbir şekilde üstüne almıyor. Tüm olumsuzlukların sorumluluğunu hep başka yerlere ihale ediyor. Ne ala yönetim !..

VATANDAŞI YANILTMAKTAN VAZGEÇİN

İlçemizde de durum pek farklı değil. Yetmeyen yollar ve otoparklar, çekmeyen ve sık sık kesilen elektrikler, akmayan sular, kapasitesi düşük kanalizasyon, dehliz gibi alt geçitler, sur gibi köprüler, toplanmayan çöpler, temizlenmeyen yollar, biçilmeyen otlar, sinekle mücadele edilmiyor. Ve daha nice aksayan hizmetler. Tüm bu olumsuzlukların sorumlusu kimdir? Aynı görüşten seçilen yetkililerdir. Mevcut yönetimler ve seçilmişlerdir! Olumsuzluklar ve geri kalmış hizmete rağmen, yıllardır çok büyük hizmetler yapmışlar gibi, yine de kendi aralarında görev taksimi, yetkiyi alabilme ve aday olabilme yarışı içerisindeler. 'Seçilenler iktidar partisinden olursa hizmet alırız' söylemi de tamamen seçmeni manipüle etmek amaçlıdır. Aldatmak için söylenen bir söz olduğu aşikardır. Vatandaşı yanıltmaktan vazgeçin. İlçemize ve ülkemize verebileceğiniz hiçbir şey kalmamıştır.

BAŞARISIZ ŞEKİLDE YÖNETİLMEYE SON VERELİM

İlçemizde özel sektörün yaptığı yatırımlar her zaman kamu yatırımlarının önünde olmuştur. Belediyelerin gelirleri ve imkanları ile ilçemize çok daha iyi hizmetler yapılabilecek durumdadır. Bugüne kadar Sapanca'yı hak ettiği yere taşıyamayacağı alenen ortada olan yetersiz yönetimler yerine, bilgili, tecrübeli ve liyakatli yöneticilerle yolumuza devam edelim. Muhalefet partilerinin yönetimlerinde; son derece donanımlı, bilgili, tecrübeli, dürüst, liyakatli, basiretli ve cesaretli, yetişmiş insanlar bulunmaktadır. Başarısız şekilde yönetilmeye son verelim. Sapanca'yı hak ettiği yere taşıyalım. Değişim vakti çoktan gelip geçmiştir!"