''BAŞKA BİR SAPANCASPOR YOK''

SPOR

"BAŞKA BİR SAPANCASPOR YOK"

Sapanca Gazetesi Murat Taylan son yazısında "Başka bir Sapancaspor yok" dedi.

İşte Taylan'ın o yazısı:

"Haramiler endişeli, üzgün, kırgın, düşünceli ve en vahimi kızgınlar. Sapancaspor tribününün kalbine kulak verin. Semtin onurlu duruşunu asla göz ardı etmeyin, demokratik eylemleri engellemeyin, pankartları indirmeyin ve lütfen artık harekete geçin.

Sapancaspor sayesinde ilçemizde ekmek yiyenler, maddi-manevi kazanç elde edenler, yediğiniz ekmeğin kulübümüz üzerinden sağladığınız maddi gelirinizin hakkını vermelisiniz.

Kulübümüze ve ilçemize vefasızlık ve en önemlisi hainlik etmeyin. Vatandaşlık görevinizi yerine getirin.

Sakarya'nın profesyonel liglerde mücadele eden iki temsilcisinden birisi olan, ilimizin tarihi ve geçmişiyle büyük bir yere sahip olan ve 18 yıl sonra 3. Lig'e çıkan Sapancaspor'u bitirmeye, yok etmeye müsaade etmeyin.

Sapancaspor kulübümüze sahip çıkmak, sadece bir taraftar veya futbolsever olmanın gereği değildir. Vefalı, vicdanlı ve sorumlu bir vatandaşlık görevidir.

Sapancaspor'u desteklemek ve sevmek için mutlaka futbolu takip etmek veya sevmek şart değildir. İlçemizin vatandaşı olmak yeterlidir. Sapancaspor demek, Sapanca'nın en değerli markası demek. İlçemizin tanıtılması, kalkınması ve gelişmesi anlamına gelir.

İlçemizin önde gelen iş insanları, otel sahipleri, fabrika patronları, sivil toplum kuruluşları, esnaf ve tüccarlar artık elinizi değil, tüm bedeninizi koyun. Kulübümüzün düşmesine ve yok olmasına engel olun.

Unutmayın, Sapancaspor küme düşerse, Sapanca ilçemiz düşer, halkımız düşer, hepimiz düşeriz. Başka bir Sapancaspor yok!"