ÖZGENÇ, CHP SAPANCA İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

SİYASET

ÖZGENÇ, CHP SAPANCA İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Barış Özgenç düzenlenen toplantıda CHP Sapanca İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.

CHP Sapanca İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıya CHP İl Başkanı Cengiz Çiçek, İlçe Başkanı Semih Uçar, Gençlik Kolları Başkanı Mert Yıldırım, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

"Temel hak ve özgürlüklerin bir kişinin iradesiyle yok sayıldığı ülkemizde sorumluluktan kaçamayacağım" diyen Barış Özgenç, şöyle konuştu:

''Yenilenmiş ve daha genç bir kadro ile partimize daha çok katkı sunacağımıza eminim. Önümüzdeki yerel seçimlere hızlı bir şekilde konsantre olarak, Sapanca Belediye Başkanlığı'nı kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. Talip olduğumuz önümüzdeki iki yıllık yönetimimizde temel amacımız esnaflarımız, turizm işletmecilerimiz ve sivil toplum kuruluşları ile dirsek temasımızı geliştirerek, Sapanca'yı daha yaşanabilir ve mutlu bir ilçe haline getirecek projeler üreteceğiz.

Parti içi birlik ve beraberlik anlayışını en üst seviyeye çıkarmak için, büyüklerimizin deneyimini gençlerimizin enerjisiyle birleştirerek durmadan, yorulmadan çalışacağız. Gençlerimiz ve kadınlarımızın parti içinde hak ettikleri yere gelmeleri için verdiğimiz mücadeleye önümüzdeki dönemde de devam edeceğimiz. Mevcut yönetimimizde, partimizin 530 olan üye sayımızı 970 üyeye ulaştırma başarısı gösterdik. Göreve talip olduğumuz önümüzdeki süreçte de üye sayımızı en az 1500 üyeye çıkarmak ana hedeflerimizden biridir. Çünkü siyaset, hizmet etme yarışıdır.

Sözlerimi tamamlarken, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, ''Memleket, dayanışma isteyen bir birliğe muhtaçtır. Alelade politikacılıkla milleti parçalamak millete ihanettir.''