SAPANCA AKADEMİSPOR'UN ALTYAPI BAŞARISI

SPOR

SAPANCA AKADEMİSPOR'UN ALTYAPI BAŞARISI

Sapanca Gazetesi Murat Taylan son yazısında altyapıya verdiği önemli bölgede öne çıkan Sapanca Akademispor'u yazdı.

Taylan yazsında şu ifadelere yer verdi:

"Sapanca Akademispor kulübümüzün alt yapı takımları başarıya doymuyor. Şampiyonluklar kazanmaya devam ediyorlar ve sporsever ilçe halkımızın gururu haline geliyorlar. 2013 doğumlu yaş kategorisi takımımız, U-10 Minikler Arifiye turnuvasında büyük bir başarıya imza attı. Grup etabını 3 maçta 3 galibiyet alarak firesiz 9 puanla lider tamamladı ve finale yükseldi.

Çocuklarımız final maçında Ferizlispor ile mücadele etti. Maçın henüz 1. dakikasında 1-0 geriye düşmelerine rağmen, skor dezavantajına rağmen oyun disiplininden ve motivasyondan ödün vermediler. Mücadeleci ruhları sayesinde 2-1 öne geçmeyi başardılar. Ne var ki, son dakikada duran top atışından gelen talihsiz bir golle karşılaşma 2-2 berabere tamamlandı ve maç penaltılara gitti. Seri penaltılar sonucunda rakiplerini 4-3 mağlup ederek U-10 Minikler Arifiye turnuvasının şampiyonu oldular. Bu başarı, takdiri ve alkışı sonuna kadar hak ettiler.

Turnuva boyunca attıkları goller ve istikrarlı verimli performanslarıyla Kuzey Dursun, Yusuf Öztürk, Yusuf Erdoğan, Ömer Bayoğlu ve Mert Avcı öne çıktı ve şampiyonlukta önemli katkı sağladı.

Bu şampiyonluk başarısında emeği ve katkısı olan, çocuklarımızın eğitilmesi, yetiştirilmesi, gelişmeleri ve ilçemizin, ilimizin hatta ülke futbolumuza katkı sağlaması için maddi ve manevi fedakarlıktan kaçınmayan Sapanca Akademispor kulübümüzün değerli başkanı Osman Kubilay, alt yapı koordinatörü Ufuk Yüzücü, başarılı antrenörlerimiz Hakan Dursun, Mahir Özen, Arda Kubilay'a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Emeğiniz ve yüreğiniz için tebrikler, çocuklar..."