AYANOĞLU, CHP SAPANCA İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

SİYASET

AYANOĞLU, CHP SAPANCA İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Fikri Ayanoğlu düzenlenen toplantıda CHP Sapanca İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.

CHP Sapanca İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıya CHP İl Başkanı Cengiz Çiçek, İlçe Başkanı Semih Uçar, Gençlik Kolları Başkanı Mert Yıldırım, il ve ilçe yöneticileri, Osman Nuri Erdoğan, Sefer Bostancı, Mehmet Ali Kahraman ile çok sayıda partili katıldı.

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Ayanoğlu "İlçe örgütümüz tarihinde yaşanmamış coşku ve heyecanı son aylarda yaşamaktadır. Bu demokrasi şölenine katkıda bulunan tüm paydaşlara çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

"Hepimiz yakın dönemde gerçekleşen genel seçimlerin kırgınlığını yaşasak da, yarınlara dair umudumuz ve mücadelemiz artarak devam etmektedir" diyen Ayanoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Geçmiş tecrübelerimiz bizlere göstermektedir ki taban olmadan yani halkı içinde barındırmayan birlik ve beraberliğin olmadığı hiçbir oluşum başarılı olmayacaktır.

Bu sebepledir ki partimiz kendi tabanında ve örgüt içinde birlik ve beraberliği sağlayacak, tabanın ve halkın taleplerine karşılık verebilecek donanımlı ve güçlü yönetime sahip olmalıdır. Bizler bu yönetime talibiz. Her ne kadar geçmişte büyüklerimiz kendi aralarında çekişmeler yaşamışsa da biz evlatlarıyla bugün bir aradayız ve aynı safta mücadele etmekteyiz.

Bizler değişimci, o taraf bu taraf olmaktan önce kendi sokağımızda birliği sağlayıp gücümüzü göstereceğiz. Kimsenin kişisel hırslarına ilçemizin geleceğini teslim etmeyeceğiz.

İlçemizde mevcut iktidarın yaptığı yanlışlar hepimizin malumu, bunlara dur demek bizim elimizde. Eleştirilerimizi cılız sosyal medya paylaşımı ile yapmaktansa güçlü, donanımlı bir yönetim ile alternatif projeleri göstererek yapmak hem ciddiyetimizi ortaya koyacak hem de çözümün bizlerde olduğunu halka daha iyi aktaracaktır.

Sapanca halkı çözüm odaklıdır. Sapanca halkı gücü, güçlü olmayı sever. Çözümde, güç de Sapanca'nın kendi evlatlarındadır. Partimizin gücü ise yıllarca bu örgüt için bedeller ödemiş sokaklar da bayrağını asmış kendi tabanındadır. Bugün burada Sapanca'nın ve parti tabanının bir evladı olarak CHP İlçe Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum."