ŞERİF ADIYAMAN CHP SAPANCA'DA BAŞKAN ADAYI OLDU

SİYASET

ŞERİF ADIYAMAN CHP SAPANCA'DA BAŞKAN ADAYI OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi'nin köklü isimlerinden İş İnsanı Şerif Adıyaman Sapanca İlçe Başkanlı için adaylığını açıkladı.

20 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek CHP Sapanca İlçe Teşkilatı Kongresi öncesi İş İnsanı Şerif Adıyaman, parti binasında düzenlenen toplantıda ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.

İlçe teşkilatının eski ve yeni yöneticileri ile çok sayıda partilinin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Adıyaman, amaçlarının demokratik değerlere olan bağlılıklarını en üst seviyede tutarak, Sapanca'nın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek olduğunu söyledi.

"Kucaklayıcı bir anlayışla, çözüm odaklı hedeflerimize ulaşmak için her birinizi bu yolculuğa davet ediyoruz" diyen Adıyaman, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Planlı ve programlı bir yönetim anlayışıyla ilerlemeyi amaçlıyoruz. Sapanca'nın doğal güzelliklerini ve kültürel zenginliklerini koruyarak, sürdürülebilir bir yapılanmayı benimseyerek, her birinize açık bir organizasyon oluşturacağız. Halkımızın ihtiyaçlarına duyarlı bir yaklaşım benimseyerek, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim biçimine öncelik vereceğiz. Sapanca'nın sorunlarına çözüm bulmak için iş birliğini teşvik edecek, bir arada daha güçlü ve etkili adımlar atacağız.

Sapanca'yı gelecek nesillere daha yaşanabilir bir yer olarak aktarmak için, eğitimden çevreye, ekonomiden kültüre kadar geniş bir yelpazede projeler üreteceğiz. Bu projelerin başarısını, siz değerli Sapanca halkının katkısı ve desteğiyle gerçekleştireceğimize inanıyoruz.

Önümüzdeki yerel seçimler, Sapanca'nın geleceği açısından büyük bir fırsattır. Demokrasiyi güçlendirerek, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla Sapanca'nın potansiyelini en üst düzeyde değerlendireceğimize olan inancımızı sizlerle paylaşıyoruz. Hep birlikte, Sapanca'yı aydınlık yarınlara taşıyacağımıza yürekten inanıyor, bizlere destek veren herkese teşekkür ediyor ve değişim devam ediyor diyoruz."