ÇALIŞMA BAKANI SAPANCA'DAYDI

SİYASET

ÇALIŞMA BAKANI SAPANCA'DAYDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, şehir buluşmaları kapsamında Kocaeli'ne gitti. Dönüş yolunda Sapanca'ya uğrayan Işıkhan şehir protokolüyle toplantı yaptı.

Şehir Buluşmaları kapsamında Kocaeli'ne giden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, program dönüşünde Sapanca'ya uğradı.

Işıkhan burada Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz ve Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen ile toplantı düzenledi.

Toplantı sonrası açıklama yapan Çiğdem Erdoğan Atabek, bakan Işıkhan'a Sakarya'ya verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Atabek, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat Işıkhan'ı valimiz, genel başkan yardımcımız, il başkanımız, milletvekilimiz, büyükşehir ve Sapanca belediye başkanlarımız ile birlikte Sapanca'mızda misafir ettik. Kıymetli bakanımıza şehrimize vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür ediyoruz" dedi.