''EFSANE GERİ DÖNDÜ DEMİŞTİK!''

SPOR

"EFSANE GERİ DÖNDÜ DEMİŞTİK!"

Sapanca Gazetesi Murat Taylan son yazısında Sakarya Gazi Metal Olgunlar Futbol Turnuvasında sapanca'yı temsil eden Efsane Güldibi takımını kaleme aldı.

Taylan yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Sakarya Olgunlar Futbol turnuvasında ilçemizi başarıyla temsil eden Sapanca Efsane Güldibi 4. maçında Ultra Çelik takımına acımadı 9-3'lük net bir skorla adeta gol şov yaptı.

B grubunda 2. galibiyetini alan temsilcimiz puanını 7'ye çıkararak grubunda 2. sıraya yükseldi.

Takımımızda 3 gol atarak hat-trick yapan, Ferhat Öztaş ile 2 gol katkısıyla duble yapan İlyas Asan hücum performansları ile fark yarattı. Osman Sağır, Murat Şimay, Kürşat Hatas, Süleyman Pulat farklı galibiyetimizde önemli katkı sağladı.

Temsilcimiz 2. tur yolunda 5. maçını hafta sonu 9 puanla grup lideri olan Çelik Akü takımına karşı oynayacak. Alacağımız sonuç turnuvada geleceği ve hedefi açısından çok belirleyici olacak. Eğer kazanırsa gruptan çıkacak ve çeyrek final vizesi alacak. Şimdiden ayağınıza emeğinize sağlık tebrikler, teşekkürler takım...

Başkan ve Teknik Sorumlu Ali Serdar liderliğinde, yardımcı hocalarımız Turgut Özgen, Arif Can Serdar yönetiminde, takım kaptanlarımız Ferhat Öztaş ile Kürşat Hatas desteğiyle ve tüm oyuncularımızın mücadelesi ile başarıya ulaşmamıza ramak kaldı. Size inanıyoruz, hepinize güveniyoruz, sonuna kadar destekliyoruz, şampiyonluk istiyoruz, kupayı Sapanca'mıza getirmenizi diliyoruz..."