SAPANCA MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYETİ COŞKUYLA KUTLADI

GÜNCEL

SAPANCA MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYETİ COŞKUYLA KUTLADI

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Stadyumu'nda coşkuyla kutlandı.

2022-2023 Akademik Yılında, Sapanca Meslek Yüksekokulu'nda okuyan 143 öğrenci törenle diplomalarını aldı.

OKUL BİRİNCİLERİ

İki birincinin olduğu bu yılda, Sapanca Meslek Yüksekokulu birincileri Bankacılık ve Sigortacılık Programı Programından Çağla Sevinç ile Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programından Gözde Çelik oldu.

Okul birincilerine plaket ve hediyeleri Sapanca MYO Okul Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Zengin tarafından takdim edildi.

DİĞER BÖLÜMLER

Dış Ticaret Program birincisi Melike Acar'a plaketi Öğr. Gör .Ercan Şin, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Program birincisi Yasemin Çömlekçioğlu'na Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Serpil Çiğdem, Medya ve İletişim Programı birincisi Emirhan Gümüş'e Medya ve İletişim Program Başkanı Öğr. Gör. Servet Sezgin, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Program birincisi Gözde Çelik'e Dr. Öğr. Üyesi İsmail Koç, Pazarlama Program birincisi Furkan Key'e Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay, Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Program birincisi Harun Çoban'a Park ve Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mine Çilli tarafından diploma ve hediyeleri verildi.

Medya ve İletişim Bölümü öğrencilerinden görme engelli Emirhan Gümüş'ün bölüm birinciliği törene katılanlar tarafından alkışlarla tebrik edildi. SUBÜ rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık Emirhan Gümüş'ü göstermiş olduğu gayret ve başarıdan dolayı tebrik etti.

Haber: Hande Belgühan, Fotoğraf: Berkay Yavuz