SAPANCASPOR'UN YENİ TRANSFERİ TAMER AŞIK'IN KARNESİ

SPOR

SAPANCASPOR'UN YENİ TRANSFERİ TAMER AŞIK'IN KARNESİ

Sapanca Gazetesi Murat Taylan son yazısında Sapanca Gençlikspor'un yeni transferi Tamer Aşık'ı değerlendirdi.

Taylan yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Temsilcimiz Sapanca Gençlikspor bir yandan yeni sezon hazırlıklarını, diğer yandan yeni kadro planlaması doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kulübümüz merkez orta saha bölgesi için Arda Kürşat Kaya takviyesinin ardından 2. resmi transferini açıkladı. Geçen sezon Belediye Derincespor takımında forma giyen Sakarya kökenli deneyimli ve iki yönlü kanat oyuncusu Tamer Aşık ile sözleşme imzalandı. 22 yaşında ideal mevkisi sol bek olan yetenekli oyuncu iki ayağını da kullanabiliyor ve dolayısıyla hem sağ, hem sol kanat oynayabiliyor.

Yeni transferimiz geçen sezon Belediye Derincespor formasıyla Türkiye kupası ve 5 kez ise 3. ligde olmak üzere 6 maça çıktı. Toplam 215 dakika sahada kaldı.

Tamer Aşık kariyerine Osmanlıspor altyapısında başladı. Daha sonra profesyonel kariyerinde Ankaraspor, 1922 Konyaspor, Belediye Derincespor gibi üst düzey 2. ve 3. lig kulüplerinde oynadı.

Gerek iki kanatta oynayabilmesi, gerek hem savunma bölgesinde hem de orta sahanın kenar ön bölgesinde ofansif kanat olarak oynayabilmesi özellikleri açısından Sapancaspor takımımız için faydalı olacaktır.

Teknik Direktör Ali Asım Balkaya hocamızın taktik anlamında elini oldukça rahatlatacaktır. Gerektiği zaman rotasyon imkanı açısından yarar sağlayacaktır. Hem kulübümüz hem de yeni oyuncumuz için hayırlısı olsun."