SAPANCA'DAKİ VİLLA VE BUNGALOV İŞLETMELERİNDE DOLULUK YÜZDE 100

GÜNCEL

SAPANCA'DAKİ VİLLA VE BUNGALOV İŞLETMELERİNDE DOLULUK YÜZDE 100

Sapanca Villa ve Bungalov İşletmecileri Derneği Başkanı Ali Safa Alaçam, Sapanca'daki villa ve bungalov işletmelerinde doluluk oranının bu hafta yüzde 100, Ağustos ayında ise yüzde 95'e ulaştığını açıkladı.

Alaçam konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Bu hafta doluluk oranı yüzde 100 'e ulaşmıştır. Üye işletmelerimizde Ağustos ayı için ise sınırlı sayıda müsait yer bulunmaktadır" dedi.

Sapanca'da tatil yapacak misafirlere tavsiyelerde de bulunan Alaçam, "İlçemiz Sapanca'ya dışarıdan gelen misafirlerin rezervasyon yaptırmadan gelmemelerini tavsiye ediyoruz. Sizlere müsaitlik bildiren; Sapanca'nın adını kullanarak villa ve bungalov dolandırıcılığı yapan kötü niyetli kişilerce mağdur edilmemek adına, rezervasyon ödemesi öncesi derneğimiz Instagram hesabı @savibuorg'a görüştüğünüz instagram sayfasını mesaj atarak gerçek mi sahte mi olduğunu öğrenebilirsiniz. Çağrı merkezimize ait 0264 582 12 17 ve 0530 946 90 54 numaralardan pazar günleri hariç sabah 09:00 akşam 19:00 saatleri arasında telefonla destek alabilirsiniz. Keyifli ve güvenli tatiller dileriz" diye konuştu.