SAPANCASPOR'UN FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU

SPOR

SAPANCASPOR'UN FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU

TFF 3. Lig temsilcimiz Sapancaspor Gençlikspor'un 2023-2024 sezonu fikstürü gerçekleştirilen kura çekimiyle belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki fikstür çekimine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yönetim kurulu üyeleriyle kulüp temsilcileri katıldı.

Fikstür çekimi öncesinde açıklamalarda bulunan Mehmet Büyükekşi, federasyon olarak adil, eşit ve şeffaf yönetim anlayışıyla marka değerini artırma gayretinde olduklarını söyledi.

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de mücadele eden kulüplerin yapısal ve ekonomik anlamda daha güçlü hale gelmesini hedeflediklerini belirten Büyükekşi, "Biliyoruz ki liglerimizdeki futbolun kalitesinin ve heyecanın artması liglerimizin tanınırlığını artıracak. TFF olarak 2. ve 3. Lig kulüplerimizle ilgili çeşitli düzenlemeleri ve projeleri hayata geçirdik. Süper Lig ve 1. Lig'de uygulanan Şeffaflık Tescil Teknolojisi'ni TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de de uygulamaya soktuk. Böylece, futbolun bir bütün olarak denetlenebilir ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşmasını sağladık" diye konuştu.

Konuşmaların ardından fikstür çekimi gerçekleştirildi. Buna göre TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de ilk hafta programları şu şekilde:

2. GRUP

Amasya FK-Elazığspor

Hacettepe 1945-1954 Kelkit Belediyespor

Eynesil Belediyespor-Karşıyaka

Pazarspor-Silifke Belediyespor

Sapanca Gençlikspor-Anadolu Üniversitesi

Turgutluspor-Ergene Velimeşespor

Bulvarspor-Efeler 09 Spor