ALAÇAM'DAN ELEKTRİK VE SU KESİNTİLERİNE TEPKİ

GÜNCEL

ALAÇAM'DAN ELEKTRİK VE SU KESİNTİLERİNE TEPKİ

Sapanca Villa ve Bungalov İşletmecileri Derneği Başkanı Ali Safa Alaçam, elektrik ve su kesintilerine tepki göstererek vatandaşlardan sorunları Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na (CİMER) bildirmelerini istedi.

Tüm yetkili kurumları kısa süreli geçici ve uzun süreli kalıcı çözümler üretmeye davet eden Alaçam, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kimse bir şeyi savunacak durumda değil. Burada herkes para kazanıyor. Buna birçok kurum, SEDAŞ ve SASKİ'de dahil. Burada kar amacı gütmeyen bir dernek başkanı olarak bu sitemi dile getiriyorum.

Bize artık kimse bir laf söylemesin, savunma yapmasın, köylerde millet susuz kalmasın merkezde ve civarda elektriksiz kalmasın.

Kırkpınar bölgesi tamamen planlı bölge. Peki ama neden yıllardır elektrikler kesiliyor? Uzunkum'dan Yanık'a kadar olan ana arter karayolları tarafından sezon öncesi yenilenecekti! Ekipler İstanbul Şile-Ağva'ya yönlendirildi biz yine yolsuz kaldık, öksüz kaldık. Biz yıllardır evimizin çeşmelerinden ücretsiz kaynak suyu içtik. Suyumuzu bizden aldılar, klorlu suyu parayla satılıyor onu bile Sapanca'ya çok görüyorlar.

Tüm yetkili kurumları kısa süreli geçici ve uzun süreli kalıcı çözümler üretmeye davet ediyoruz.

CİMER'E ŞİKAYET

İlçemizdeki esnafımızdan halkımızdan destek bekliyoruz. Sapanca'nın daha iyi alt yapıya sahip olması için, Büyükşehir'in yatırım yapması için, Saski'nin su sorununu çözmesi için, Sedaş'ın elektrik problemlerini çözmesi için lütfen sizde 2 dakikanızı ayırıp CİMER'e istek veya şikayet gönderin. Biz daha iyi şartlarda yaşamak ve iş yapmak istiyoruz. İstemek en doğal hakkımız! Sende 2 dakikanı ayır önümüzdeki süreçte daha büyük sorunlar yaşamamak için gerekli düzenlemelerin yapılmasına katkı sağla."