EFSANE GERİ DÖNDÜ

SPOR

EFSANE GERİ DÖNDÜ

Sapanca Gazetesi Murat Taylan son yazısında Sakarya Gazi Metal Olgunlar Futbol Turnuvasında sapanca'yı temsil eden Efsane Güldibi takımını kaleme aldı.

Taylan'ın yazısı şöyle:

"Sakarya Gazi Metal Olgunlar Futbol Turnuvasında Sapanca ilçemizi temsil eden Efsane Güldibi 2.maçında Caba Ağaç Hizmet Ürünleri LTD. Şirketi takımına acımadı, 5-1 skorla ilk galibiyetini aldı.

Takımımız özellikle son 10 dakikada çok üstün bir performans ile dominant bir futbol sergiledi. Rakibini adeta sürklase etti ve peş peşe attığı 4 golle sükseli bir galibiyet elde etti.

Farklı galibiyeti getiren gollerin ikisini İlyas Asan, diğerlerini ise Metin Kılıç, Murat Şimay ve Ferhat Öztaş kaydetti. Temsilcimiz çok değerli bir 3 puan elde etti.

Teknik Sorumlu ve Takım Başkanı Ali Serdar, yöneticiler, Yardımcı Antrenör Arif Can Serdar ile Takım Kaptanı Ferhat Öztaş liderliğinde Sakarya genelindeki turnuvalara katılım saplayan, birbirlerini bilen tanıyan, oturmuş uyumlu bir jenerasyon yapısı ve istikrarlı oyuncu kadro yapısıyla olumlu performans ortaya koyan, genelde hep derece kazanan, (En son 2017 Sapanca Olgunlar Futbol Turnuvası Veteranlar Kategorisi Şampiyonu) başarılı sonuçlar alan Efsane Güldibi takımımızın tek amacı Sapanca'daki futbol camiamızı ve futbolsever ilçe halkımızı en güzel şekilde başarıyla temsil etmek.

Büyük hedefi ise Sakarya ilimizin en prestijli spor organizasyonlarında, şampiyonluk kupasını ilçemize getirerek futbolsever halkımızı gururlandırmaktır.

Efsane Güldibi takımı turnuvada 3. maçını 25 Temmuz Salı günü Sakarya FK ekibiyle oynayacak. Takımımız kazandığı takdirde gruptan bir üst tura çıkmak için önemli bir avantaj yakalayacak. Şampiyonluk yolunda emin ve büyük bir adım daha atacak."