SAPANCA BELEDİYESİNDE SİLAHLI SALDIRI:1 YARALI

YAŞAM

SAPANCA BELEDİYESİNDE SİLAHLI SALDIRI:1 YARALI

Sapanca Teleferik Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Ö., Sapanca Belediye Başkanı'nın makam odasında silahlı saldırıya uğradı.

Olay, öğlen saatlerinde Sapanca Belediyesi Başkanlık binasında meydana geldi. Sapanca Teleferik A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Burhan Ö., Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'in makam odasında görüşme yaptığı sırada, daha önceden kendisiyle mahkemelik oldukları iddia edilen E.Ö. tarafından silahlı saldırıya uğradı. Bacağında yaralanan Burhan Ö.,'ye ilk müdahaleyi Özel Kalem Müdürü Yaşar Gür, İmar ve Şeh.Müdürü İbrahim Sucan, Plan Proje Müdürü İbrahim Yaşar Özen, Emlak ve İstimlak Müdürü Mustafa Bayraktar ve orada bulunanlar tarafından yapıldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Sapanca İlçe Hastanesine kaldırılan Burhan Ö., Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Sakarya Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, Sapanca İlçe Emniyet Müdürü Aslı Gül İlhan ve  İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ahmet Gökkaya belediye binasına gelerek olay hakkında bilgi aldı. olay yeri inceleme ekipleri ise başkanlık odasında delil çalışması yaptı. Polis olay sonrası kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

SAPANCA BELEDİYESİ AÇIKLAMA YAYINLADI

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"İlçemizde faaliyette bulunan teleferik firması ile taraflar arasında Sapanca Belediyemizde meydana gelen müessif hadiseden dolayı üzgün olduğumuzu belirtir, konunun belediyemiz ile bir ilgisinin olmadığını, emniyet tarafından konu ile ilgili gereken tüm iş ve işlemlerin yapıldığını kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız."