SAPANCA'DAKİ VİLLA VE BUNGALOV İŞLETMELERİNDE DOLULUK YÜZDE 100

GÜNCEL

SAPANCA'DAKİ VİLLA VE BUNGALOV İŞLETMELERİNDE DOLULUK YÜZDE 100

Sapanca Villa ve Bungalov İşletmecileri Derneği Başkanı Safa Alaçam, Kurban Bayramı haftasında Sapanca'da doluluk oranının yüzde 100'e ulaştığını açıkladı.

İstanbul başta olmak üzere ülkemizin ve yurt dışından gelen ailelerin bayramda tercihlerinin yine Sapanca'daki villa ve bungalov işletmeleri olduğuna dikkat çeken Alaçam, "Derneğimiz bünyesinde faaliyet gösteren 420 bungalov işletmesi, 111 villa tesisi ve 14 glamping tesisinde doluluk bayram tatili haftası boyunca doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı. Bugün itibariyle ilçemizdeki otel ve pansiyon işletmelerinin de maksimum doluluk oranına ulaşacağını ön görüyoruz. Havaların ısınmasıyla birlikte temmuz, ağustos ve eylül ayında yoğun talebin devam etmesini bekliyoruz" dedi.

Turizm işletmelerinin ilçeye sağladığı avantajlara dikkat çeken Alaçam, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İlçemizin ekonomisinin temel taşı haline gelen sektörümüz; 50'den fazla çeşitli sektörlere, direk ve dolaylı olarak 20 binden fazla vatandaşımıza geçim ve gelir kaynağı olmuştur. İlçemizde misafir olarak ağırladığımız ailelerin memnuniyet dönüşü yüzde 95 olup, bu oranı korumak amacıyla sürekli eğitim ve hizmet geliştirme faaliyetlerimiz devam etmektedir. Bu başarıda bir zincirin halkası olan tüm işletmeci arkadaşlarımızı ve tedarikçilerimize teşekkür eder, özel sektörün yatırım hızına kamu yatırımlarımızın da yetişmesini temenni ederiz. Kurban Bayramınızı en içten duygularımla kutlar, sağlıklı mutlu ve huzurlu nice bayramlar geçirmenizi dilerim."