SAPANCA'DA JEOTERMAL ALAN İHALEYLE SATILACAK!

GÜNCEL

SAPANCA'DA JEOTERMAL ALAN İHALEYLE SATILACAK!

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Sakarya ve Manisa'da 3 adet ruhsatlı jeotermal sahayı ihaleye çıkaracak.

Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü, Sakarya ilinin Sapanca ilçesinde ruhsatlı Ahmediye jeotermal sahasını 46.Etap Jeotermal Sahaların Ruhsat İhalesi kapsamında ihaleye çıkaracak.

İhale konusu Sapanca'daki Ahmediye sahası 21 Nisan 2022 tarihinde de ihaleye çıkarılmış fakat ihaleyi kazanan ve gerekli şartları yerine getiren bir firma bulunamamıştı. Yeni ihalede Sapanca'daki sahanın muhammen bedeli ile geçici teminat tutarları yaklaşık yüzde 19 oranında azaltıldı.

İhale, 20 Temmuz 2023 günü saat 10.30'da, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, İhale Toplantı Salonları, Çankaya, Ankara adresinde kapalı teklif usulüyle yapılacak.

İhale evrakı, MTA Genel Müdürlüğü, Makine İkmal Dairesi Başkanlığı, Alım Satım Şube Müdürlüğü, 207 nolu oda, Çankaya, Ankara adresinde görülebilecek ve aynı adresten 100 TL karşılığında satın alınabilecek.

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar MTA Genel Müdürlüğü, Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü, Çankaya, Ankara adresine elden teslim edilmesi veya aynı adrese iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor.

İhale edilecek sahanın bölgesi, muhammen bedeli, geçici teminat bedeli ve ihale saati ise aşağıdaki gibi sıralandı.

Ahmediye Sahası

Bölgesi: Sakarya, Sapanca

Muhammen bedeli: 8.435.000 TL

Geçici teminat tutarı: 253.050 TL

İhale saati: 10.30