SAVİBU BAŞKANI ALAÇAM: ''YAPAMIYORSANIZ BIRAKIN!''

GÜNCEL

SAVİBU BAŞKANI ALAÇAM: "YAPAMIYORSANIZ BIRAKIN!"

Sapanca Villa ve Bungalov İşletmecileri Derneği Başkanı Ali Safa Alaçam, Sapanca'nın altyapı sorunlarının çözümünde idarecilerin yetersiz kaldığını savundu.

"Ne ilçemizde yaşayanlarımız nede misafirlerimiz bunu hak etmiyor" diyen Alaçam, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Pandemi dönemi sonrası insanların tatil anlayışları tüm dünya üzerinde değişime uğradı. Birbirinden farklı tasarım bahçe ve küçük ağaç evler ile bu değişimin merkezi Sapanca oldu. Sakarya'nın, Marmara'nın hatta tüm ülkenin incisi Sapanca için ise ilimiz ve ilçemizdeki idareciler maalesef görevlerini layıkıyla yapamıyor. İlçede yaşayan vatandaşlarımız başta olmak üzere; binlerce esnafımız, işletmelerimiz, ülkemizin 7 bölgesinden ve dünyanın birçok farklı noktasından gelen turistler, yetersiz altyapı hizmetleri nedeniyle mağdur ediliyor.

Ne ilçemizde yaşayanlarımız nede misafirlerimiz bunu hak etmiyor! Bu sorunlar ilçede çözülemiyorsa ilde çözülmeli, ilde çözülmüyorsa nerede çözülecekse orda çözülmeli!

Cumhurbaşkanımız, bakanlar ve siyasi erkanlar buraya geliyor, yerli yabancı binlerce insan akın ediyor ve hala biz bu konuları konuşuyorsak bırakın!

Dünya markası ilçemizde; elektrik yetersiz, su yetersiz, taksi yetersiz, yol yetersiz siz mi yeterlisiniz? Yapamıyorsanız bırakın!"