SAPANCA TELEFERİK HİZMETE GİRDİ

GÜNCEL

SAPANCA TELEFERİK HİZMETE GİRDİ

Sapanca ilçesinde yapımı tamamlanan teleferik hizmete girdi.

Sakarya'da eşsiz güzellikleriyle her mevsim yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı olan Sapanca ilçesi İstanbul'a yakınlığı sayesinde en çok tercih edilen mekanlar arasında yerini alıyor.

İstanbul ve Ankara başta olmak üzere büyükşehirlere yakınlığıyla her yıl çok sayıda yerli ve yabancı tatilciyi ağırlayan Sapanca'nın Kırkpınar Mahallesi'nde yapımı tamamlanan teleferik 2 istasyon, 9 teleferik direği ile 36 kabinden oluşuyor. İlçe ekonomisine katkı sağlanması hedeflenen ve bilet satışlarına başlanan teleferik vatandaşın hizmetine açıldı. Öte yandan, bilet fiyatları ise; sivil 150, öğrenci 100 TL şeklinde belirlendi.

ENGLISH

The cable car, which has been completed in Sapanca district, has started its service.

Sapanca, a district in Sakarya with its unique beauty that attracts both domestic and foreign visitors throughout the year, has become one of the most preferred destinations due to its proximity to Istanbul.

Located close to major cities such as Istanbul and Ankara, Sapanca welcomes a large number of domestic and foreign tourists every year. The cable car, which has been completed in Kırkpınar Neighborhood of Sapanca, consists of 2 stations, 9 cable car poles, and 36 cabins. With the aim of contributing to the local economy, the cable car has been opened to the public and ticket sales have begun. Furthermore, the ticket prices have been set as follows: 150 TL for adults and 100 TL for students.