SAPANCA'DA OFF ROAD HASRETİ SONA ERİYOR

SPOR

SAPANCA'DA OFF ROAD HASRETİ SONA ERİYOR

Sapanca Off Road Kulübü (SOFFDER), Marmara Bölgesi'nin en güzel yaylalarından biri olan Soğucak Yaylası'nda uzun yıllar hatırlanacak bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

5-6 Ağustos 2023 tarihlerinde gerçekleşecek Sapanca Kamp ve Off Road Yarışları, 2020 yılında hayatını kaybeden kulüp üyesi Yunus Yılmaz anısına düzenlenecek. Yarışlar, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun (TOSFED) 2023 yılı Mahalli Yarış Takvimi çerçevesinde gerçekleştirilecek. Etkinlik öncesi hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren SOFFDER üyeleri, etkinliğin başarılı bir şekilde gerçekleşmesi için hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmamaya özen gösteriyor.

Etkinlik öncesi ziyaretlerde bulunan SOFFDER üyeleri, Sapanca Kaymakamı Abdurrezak Canpolat, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen ve Sapanca Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ahmet Gökkaya'ya etkinlik süreci hakkında bilgi vererek destek talebinde bulundu.

SOFFDER Başkanı Gökhan Özyazıcı, uzun bir sürenin ardından geniş çaplı bir organizasyonu Sapanca'da gerçekleştirmeyi sabırsızlıkla beklediklerini belirterek,

"Bu güzel organizasyonda bulunmak, unutulmayacak anılar biriktirmek üzere tüm vatandaşlarımızı 5-6 Ağustos tarihlerinde Soğucak Yaylamıza davet ediyorum. Tüm misafirlerimizle birlikte yaylamızın eşsiz güzellikleri içerisinde kamp yapmak, şenlik havasında bir organizasyonla yarışları izlemek için SOFFDER olarak çok heyecanlıyız" diye konuştu.

Özyazıcı ayrıca, organizasyonun başarılı bir şekilde gerçekleşmesi için kamu kurum ve kuruluşları ile iş birliğinin önemine değinerek, destek ve katkılarından dolayı tüm paydaşlara kulüp adına teşekkürler etti.