KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINDAN ENGELSİZ KAFEYE ZİYARET

GÜNCEL

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINDAN ENGELSİZ KAFEYE ZİYARET

Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat ve Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, yakın zamanda açılışı gerçekleşecek olan Engelsiz Kafe'yi ziyaret etti.

Ziyarette kafede yapılması planlanan etkinlikler ve çalışmalar hakkında bilgiler veren Sapanca Engelleri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cemil Ertuğ, "15 Haziran'da el becerileri faaliyetlerimize başlıyoruz. Engelli vatandaşımız burada öğrenip kendi yaptıkları ürünleri satıp aile bütçelerine katkıda bulunacaklar. Değerli kaymakamımızın desteği ile SODAM tarafından üyelerime özel kursalar düzenleyeceğiz. Değerli belediye başkanımız ise kafemizin yanına tekerlekli sandalye girebilen salıncak ve engelli spor aletlerinin kurulumunu sağlayacak. Kafemizde engelli vatandaşımızdan hiçbir zaman çay parası alınmayacak. Tüm eksiklerimiz tamamlandıktan sonra inşallah açılış törenimizi gerçekleştireceğiz" dedi.

Ertuğ konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Sağlık Bakanlığı'na bağlı her yaştan engellimizin rahatlıkla faydalanabileceği rehabilitasyon merkezi ve sosyal tesis projemizi güncelleyip Allah'ın izniyle ilçemize kazandırmak için çabalarımız sürecek. Meclis tatilinden sonra engelli Milletvekilimiz Sayın Serkan Bayram ile bu konuda bir görüşme gerçekleştireceğiz.  Kıymetli kaymakamımıza ve belediye başkanımıza ziyaretlerinden ve katkılarından dolayı şahsım ve dernek yönetim kurulumumuz adına çok teşekkür ederim."