SAPANCA MÜFTÜLÜĞÜ YILSONU VE 10. YIL ETKİNLİKLERİ

GÜNCEL

SAPANCA MÜFTÜLÜĞÜ YILSONU VE 10. YIL ETKİNLİKLERİ

Sapanca Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur'an Kurslarında bir yıldır okuyan öğrenciler için 10. yıl etkinlikleri ve mezuniyet töreni yapıldı.

Sapanca Beledyesi Uzunkum Park Tesislerinde gerçekleşen törene, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, İl Müftü Yardımcısı Caner Akdemir, İlçe Müftüsü Yavuz Koçak,  hayırsever iş insanı Ahmet Yıldız ve vatandaşlar katıldı.

4-6 yaş kuran kursu öğrencilerinin Kur'anı Kerimi okumasıyla başlayan program, günün önemine ilişkin konuşmalar, bir öğrencinin İstiklal Marşı okuması ve Ront gösterileri ile devam etti. Öğrencilerin yıl boyunca ezberledikleri dua ve sureleri izleyenlere sundu. 4-6 yaş öğrencileri arasında yumurta, çuval, balon patlatma, ip çekme gibi çeşitli yarışmalar yapıldı, Festival havasında geçen tören, katılımcılar tarafından beğeni topladı.

Yapılan açıklamada, ''Törenin hazırlanmasına katkı sunan Sapanca Belediyesi, Kur'an kursu hocalarına, velilere, müftülük personeline ve en önemlisi de günün kahramanları minik öğrencilere teşekkür ederiz'' ifadeleri kullanıldı.