''PARKLAR VE KAMUSAL ALANLAR, HUKUKSUZ BİR ŞEKİLDE İŞGAL EDİLİYOR''

SİYASET

''PARKLAR VE KAMUSAL ALANLAR, HUKUKSUZ BİR ŞEKİLDE İŞGAL EDİLİYOR''

Cumhuriyet Halk Partisi Sapanca Belediyesi Meclis Üyesi Nihat Arda Şahin, "Sapanca'da parklar ve kamusal alanlar, hukuksuz bir şekilde işgal ediliyor" dedi.

Konuya ilişkin basın açıklaması yayınlayan Şahin, şu ifadelere yer verdi:

"Sapanca'da parklar ve kamusal alanlar, hukuksuz bir şekilde işgal edilmekte ve bu duruma sessiz kalınmakta, adeta işler kitabına uydurulmaktadır. Bu vahşet 4 senedir yürüttüğümüz meclis üyeliği görevimizde gözlemlediğimiz gibi, halkımızı büyük ölçüde rahatsız etmektedir.

Bir avuç insanın kendi bencil çıkarları için doğal güzellikleri ele geçirme çabaları, diğer insanların adaletli bir şekilde bu alanlardan yararlanma haklarını yok saymakta ve toplumun huzurunu tehlikeye atmaktadır.

Bu acımasız uygulama, doğayla buluşma ve dinlenme hakkımızı vicdanen hiçe saymakta ve adaletsizliği doruk noktasına çıkarmaktadır. Bu nedenle, meclis üyesi olarak, hukuksuz işgallere karşı cesurca sesimizi çıkarmak ve halkımızın haklarını korumak için mücadele etmekteyiz. Herkesin eşit şekilde faydalanması gereken bu alanların keyfi bir şekilde ele geçirilmesi, doğal dengeyi altüst etmekte ve gelecek nesillerin bu güzelliklerden mahrum kalmasına yol açmaktadır. Vicdanen sorumluluğumuzu yerine getirerek, doğayı korumak ve adaleti sağlamak için gereken adımları atmaktan başka seçeneğimiz yoktur."