SAPANCA GENÇLİKSPOR'DA SON DURUM

SPOR

SAPANCA GENÇLİKSPOR'DA SON DURUM

Sapanca Gazetesi Yazarı Murat Taylan yeni sezon öncesi Sapanca Gençlikspor'daki gelişmeleri değerlendirdi.

Taylan'ın yazısı şöyle:

"Bitexen Sapanca Gençlikspor kulübünden ayrılan Umut Pusat, İlkay İşler, Yaser Hacımustafaoğlu, Melih Ağa Haydar Deniz, Abdurrahman Kutucu ve Mehmet Uslu alacakları sebebiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayette bulundu.

Sezon devam ederken kadro dışı kalan ve yolları ayrılan futbolculara olan toplam borç miktarı yaklaşık 2.5 milyon lira civarında. Ayrıca kulübün personeline de yaklaşık 500 bin lira borcu bulunuyor. Yani toplam borç miktarı 3 milyon lirayı buluyor. Dolayısıyla Başkanımız Adil Köseoğlu ve yönetimi biraz sıkıntılı bir dönem yaşıyor. Diğer yanda kulübümüzü maddi olarak zor günler bekliyor.

Yeni sezon için kadro planlaması ve transfer çalışmalarının bir an önce başlaması için yöneticiler ve Başkan Adil Köseoğlu yoğun çaba sarf ediyor ve kaynak arıyor. Dolayısıyla Bitexen Sapanca Gençlikspor'un gündemi şu anda zayıf geçiyor ve kulüp camiasında sessizlik hakim. Ancak bu sessizlik dönemi belki de fırtına öncesi sessizlik olarak değerlendirilebilir.

Bu belirsizlik sürecinin çok uzun sürmesi beklenmiyor. En geç 2 hafta içinde yeni sezon için kadro planlaması, transfer çalışmaları, kulüp ve teknik heyet yapılanması yönünde yol haritasının belirlenmesi ve harekete geçilmesi, maddi kaynakların oluşturulması, hazır, inançlı ve formda bir oyuncu kadrosundan oluşan bir takımla 3. Lig sezonuna başlanması hedefleniyor. Bu zaten gereklidir ve beklenmektedir.

Adil Köseoğlu başkanımız ve kulüp yönetiminin nakit bütçesi az, zamanı dar ve işi zor durumda. Allah kolaylık versin, Sapancaspor'umuzun yardımcısı olsun. Endişe ve panik yapmaya gerek yok. Başkan ve yönetim kurulu kulübümüzün başındadır. Gereken çalışmalar, uygulamalar ve icraatlar en doğru zamanda ve en doğru şekilde yapılacaktır."