BAŞKAN ÖZEN 'HER YERDE BİLİM' ÖĞRETMENLERİNİ AĞIRLADI

GÜNCEL

BAŞKAN ÖZEN 'HER YERDE BİLİM' ÖĞRETMENLERİNİ AĞIRLADI

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen Tubitak 4007 kapsamında destek almaya hak kazanan "Her Yerde Bilim: Sapanca'dan Osmaniye'ye Bilim Köprüsü" etkinliğinde görev alan öğretmenleri makamında ağırladı.

Ziyarette konuşan Başkan Özen, "Osmaniye'de kurulan etkinlik stantlarını ziyaret etmiştim. Böyle bir projenin ortağı olup depremzede öğrencilerle bir araya gelmekten memnuniyet duydum. Gençlerimizin bilimsel, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmaları bizleri sevindiriyor. Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Nuri Dede öncülüğünde, Proje yürütücüsü Sapanca İlkokul Müdürü Orhan Öz'ü, projeye emek harcayan tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyor bir sonraki projelerinde başarılar diliyorum" dedi.

Proje Yürütücü Orhan Öz ise, "Projenin gerçekleşmesine katkı sağlayan Sapanca Belediyesi, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sakarya Üniversitesi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, Sapanca Gençlik Merkezi ve birçok kamu kurum ve kuruluşu projemize destek vermiş olup Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen olmak üzere desteklerin dolayı bir paydaşlarımıza teşekkür ederiz" diye konuştu.