''1 PUANLA BAŞLAMAK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ''

SPOR

''1 PUANLA BAŞLAMAK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ''

Sapanca Gazetesi yazarı Murat Taylan, son yazısında Sapanca Kurtköyspor'u kaleme aldı.

Taylan yazısında şu iafadelere yer verdi:

"Sakarya 2. Amatör Ligi'nde ilçemizi temsil eden Sapanca Kurtköyspor sezonun ilk maçında Arifiye Kalaycı Stadyumu'nda Sakarya Garajlar Tekspor ile karşılaştı. Gol düellosu şeklinde geçen maç 2-2 eşitlikle sonuçlandı. Temsilcimizin gollerini Emirhan Çapoğlu ve Oğuzhan Çuhadar attı.

Bayram Ay hocamızın talebeleri genel olarak üstün oynadığı maçın sonunda sezona 1 puanla başlamış oldu. Transfer döneminde genç ve dinamik kadro oluşturan, oynadığı hazırlık maçlarında ofansif açıdan güçlü, skor açısından üretken bir görüntü sergileyen ve 2. Amatör Lig kulvarı için sezon öncesi ümit veren takımımız ilk resmi maçında rakibini salladı ama yıkamadı.

Sakarya temsilcisi önünde iyi mücadele etti, önemli pozisyonlar üretti. Ancak son vuruşlardaki kalite, beceri ve şans eksikliği sebebiyle skora yeterince etki edemedi. Savunma kurgusu olumsuz performans gösterdi. Basit goller yedi ve dolayısıyla 1 puanla yetindi. Bayram Ay hocamızın hücuma dönük, galibiyet odaklı ofansif formatlı oyun felsefesi zaman geçtikçe kadro yapısına uyum sağlayacak, her geçen maç üstüne koyacak ve hedefe ulaşacaktır. O yüzden sezona 1 puanla başlamak önemli ve değerli. Bayram Ay hocamıza ve genç ağırlıklı oyuncu kadrosuna inanmak güvenmek, zaman vermek, sabır göstermek ve sonuna kadar destek olmak gerekli."