BERGAMA'DA YİNE O ŞARKI: ''ELLERİM BOM BOŞ YÜREĞİMDE BİR SIZI''

SPOR

BERGAMA'DA YİNE O ŞARKI: ''ELLERİM BOM BOŞ YÜREĞİMDE BİR SIZI''

TFF 3.Lig'de temsilcimiz Sapanca Gençlikspor deplasmanda Bergama Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu.

Sapanca Gençlikspor, 32. hafta mücadelesinde deplasmanda Bergama Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Yeşil Beyazlılar maçtan 2-1'lik mağlubiyetle döndü.

Ligde play-off şansını kaybettikten sonra son haftalara gençlerle çıkma kararı alan Sapanca Gençlikspor, Bergama Belediyespor deplasmanında 38'inci dakikada Ahmet'in golü ile 1-0 geriye düştü. Bu golden kısa süre sonra 40'ıncı dakikada İlkay'la eşitliği sağlayan yeşil beyazlılar ilk devreyi 1-1 beraberlik ile kapadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takımda atak bir futbol sergilerken ev sahibi ekip 61'inci dakikada Efe'nin golü ile 2-1 öne geçti. Mücadele bu skorla sona ererken temsilcimiz deplasmandan puansız döndü ve 46 puanda kaldı.

STAT: Bergama 14 Eylül Stadı

HAKEMLER: Esad Sadık Demirtaş, Adem Mazlum, Mehmet Ali Keskin

BERGAMA BELEDİYESPOR: Amir Tahir, Ahmet, Efe Taylan (dk.64 İsmail Kulet), Arda (dk.46 Kağan), Süleyman, Efe Görgülü (dk.75 Abdullah), Mert (dk.75 Bekir Can), Aziz (dk.87 Enes), Yunus, Bekir Can Uğur

SAPANCA GENÇLİKSPOR: Oğuzhan Talha (dk.73 Furkan Yasin), İlkay, İsa (dk.67 Hakan), Muhammed Egemen, Murat (dk.67 Kazım), Semih (dk.57 Ali Helvacı), Vedat, Doğukan (dk.73 Eren), Berkay, Fadıl

GOLLER: Dk.38 Ahmet, dk. 61 Efe Görgülü (Bergama Belediyespor), dk.40 İlkay (Sapanca Gençlikspor)