''ELEKTRİK KESİNTİLERİ CANIMIZA TAK ETTİ!''

GÜNCEL

''ELEKTRİK KESİNTİLERİ CANIMIZA TAK ETTİ!''

Sapanca Villa ve Bungalov İşletmecileri Derneği (SAVİBU) Başkanı Ali Safa Alaçam, ilçe sıkça yaşanan elektrik kesintileri sebebiyle vatandaşların, işletmelerin ve misafirlerin mağdur edildiğini söyledi.

Alaçam konuya ilişkin yayımladığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"İlçemiz Sapanca her geçen gün dünya çapında turizm sektöründe bilinirliği artarken, ulusal ve uluslararası binlerce turist ağırlarken, ilçede yaşanan elektrik sorunları, ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın, işletmelerimizin ve misafirlerimizin canına tak etmektedir.

Yanık, Muradiye, İstanbuldere ve Nailiye mahalleri başta olmak üzere yaşanan kesintiler ve düşük voltaj sebebiyle maddi manevi kayıplara sebebiyet verilmekte, birçok insanı karanlıkta bırakmaktadır! Toplamda ödenen milyarlarca lira faturanın karşılığı alınan hizmet hiç kimseyi memnun etmemektedir.

SEDAŞ yetkililerine buradan açık ve net çağrımızdır. Ya gerekli yatırımları yapar bu sorunlara çare bulursunuz ya da bünyemizdeki 500 işletmeden bugünden sonra tek kuruş ücret alamazsınız. Sakın ola düzeltmeler yapılmadan kimsenin kapısına vermediğiniz hizmetin bedelini istemeye veya kesmeye gitmeyin, beklemediğiniz bir tepkiyle karışılabilirsiniz."