CHP SAPANCA GENÇLİK KOLLARI ÇALIŞMALARI HIZLANDIRDI

SİYASET

CHP SAPANCA GENÇLİK KOLLARI ÇALIŞMALARI HIZLANDIRDI

Cumhuriyet Halk Partisi Sapanca Gençlik Kolları düzenlenen koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Sapanca Gençlik Kolları; İlçe Başkanı Semih Uçar, Gençlik Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Ferhat Ayan, Gençlik Kolları Başkanı Mert Yıldırım öncülüğünde seçim çalışmalarını planlama ve koordinasyon için bir araya geldi.

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Semih Uçar; birlik ve beraberliğe büyük önem verdiklerini söyledi.

Sapanca'nın daha yaşanabilir ilçe olması amacıyla çalıştıklarını ifade eden Uçar, "İlçemizde gençlerin daha iyi şartlarda hayatlarını sürdürebileceği, özgürce eleştirebileceği bir iktidarın temellerini atığımız bu günlerde gençlerden tam destek almanın gururunu yaşıyorum. Daha iyi bir altyapı ve yerleşim planı ile birlikte, ilçemizi turizmde daha iyi noktalara getirmek için var gücümüzle çalışarak tarih yazacağız. CHP iktidarında ilçeye bahar gelecek" dedi.

Gençlik Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Ferhat Ayan ise gençlerin daima yanlarında ve iktidar yürüyüşünde kol kola hep beraber olacaklarını söyledi.

Gençlik Kolları İlçe Başkanı Mert Yıldırım, özgür bir insan olarak yaşayacak, hayatı dayanışma ile birlikte hep birlikte inşa edecekleri bir iktidar için çalışmalar sürdürdüklerini belirtti.

Yıldırım, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun söylediği gibi geçmiş kırgınlıkları kenara bırakıp barışa barışa kazanacağız. Mayıs'ta mutlaka tüm gençler için yine baharlar gelecek" diye konuştu.