SAPANCA VİLLA VE BUNGALOV İŞLETMECİLERİ DERNEĞİ 1 YAŞINDA!

GÜNCEL

SAPANCA VİLLA VE BUNGALOV İŞLETMECİLERİ DERNEĞİ 1 YAŞINDA!

Sapanca'daki villa ve bungalov işletmecileri öncülüğünde kurulan Sapanca Villa ve Bungalov İşletmecileri Derneği (SAVİBU) 1 yaşında.

Sapanca Villa ve Bungalov İşletmecileri Derneği Başkanı Ali Safa Alaçam, SAVİBU'nun 1'inci yıl dönümü sebebiyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sapanca'nın marka değerini yükseltmeyi amaçlayan, üye işletmelerimize gelen misafirlerimizi güler yüzle karşılayıp memnuniyetle uğurlanması hedefiyle faaliyet yürüten @savibuorg birinci yaşını 464 üye işletmesi, 51.5k takipçisi ve gönüllü destekçileriyle birlikte kutluyor.

Son bir yılda derneğimize ulaşan 182 bin 500 kişinin güvenli ve huzurlu bir şekilde tatil yapmasına yardımcı olan, 146 bin 500 kişiyi dolandırılmaktan kurtaran derneğimizin dolandırıcılıkla kararlı mücadelesine devam etmektedir.

İşletmelerimize yönelik yapılan eğitim programlarına, ilçemizdeki spor, kültür ve sanat etkinliklerine, tanıtım faaliyetlerine ve ülke genelinde doğal afet mağduru vatandaşlarımıza desteğimiz devam edecektir.

Derneğimiz; dünyanın minimalist yaşam merkezi olan Sapanca'mızın, doğasını koruyarak farklı mimarilerle ulusal ve uluslararası farkındalık yaratmaya devam etmektedir.

Kuruluşumuzdan bugüne, bizlere desteklerini esirgemeyen kurucu ve tüm üyelerimize, resmi kurumlarımıza, sivil toplum kuruluşlarına ve siz değerli takipçilerimize teşekkür etmeyi bir borç biliriz."