''SAKİN OL ŞAMPİYON''

SPOR

"SAKİN OL ŞAMPİYON"

Sapanca Gazetesi yazarı Murat Taylan, "Dolayısıyla hedefe giden yolda agresif davranma, haklıyken haksız konumda olma. Sabırlı, soğukkanlı ve sakin ol şampiyon" dedi.

Sapanca Gençlikspor hakkında değerlendirmelerde bulunan Taylan şunları kaydetti:

"Temsilcimiz bu haftayı maç oynamadan geçirdi. Hükmen 3-0 galibiyet ile 3 puan aldı ve biraz olsun moral kazandı. Sapanca Gençlikspor kulübü ve sporsever ilçe halkı olarak stressiz ve huzurlu bir hafta sonu yaşadı.

Play-off yarışında önümüzde yer alan rakiplerimizin puan kaybettiği haftayı yorulmadan 3 puanla bay geçmek, tabiri caizse tereyağlı ekmek üzerine bal kaymak gibi bir fırsat ve avantajı sağladı.

Önümüzde çok kritik ve zorlu bir Bursa Yıdırımspor deplasmanı var. Sapanca Gençlikspor play-off hattından kopmamak, umudunu ve iddiasını azaltmamak için Pazar günü sahada reaksiyon göstermesi, keskin virajı mutlaka kazasız dönmesi ve puan kaybetmemesi şart.

Takımımızın tecrübeli ve profesyonel lig patentli bir teknik adamı, kaliteli, süper lig ve 2. lig patentli profesyonel kariyere sahip oyunculardan oluşan iyi bir kadrosu var.

Helva yapmak için un yağ şeker vs. tüm gerekli malzemeler mevcut. Ancak mutfakta huzur ve uyum yok. Helvayı yapmak için önce sakin kalmak, sürekli ceza almamak ve takımımıza zararlı olmamak gerekiyor. Kulübümüz maalesef bu konuda çok sorun yaşıyor. Başkanı, oyuncusu, antrenörü, sportif direktörü, taraftarı sürekli ceza alıyor ve bu olumsuz etkenler saha sonuçlarına, bireysel performanslara negatif şekilde yansıyor. Moral motivasyonu düşürüyor ve olumsuz hava yaratıyor. Ayrıca kulübümüzün ve camiamızın imajı zedeleniyor. Masada yönetim, sahada teknik-heyet, tribünde taraftar tabii ki takımımızın yanında olmalıdır. Ancak kulübümüze sahip çıkmak, zararlı olmamak için, öfke ile kalkan zararla oturur deyimi unutulmamalıdır.

Dolayısıyla hedefe giden yolda agresif davranma, haklıyken haksız konumda olma. Sabırlı, soğukkanlı ve sakin ol şampiyon."