MİLLETVEKİLİ BÜLBÜL SAPANCA'DA PARTİLİLERLE BULUŞTU

SİYASET

MİLLETVEKİLİ BÜLBÜL SAPANCA'DA PARTİLİLERLE BULUŞTU

MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül teşkilat ziyaretleri kapsamında Sapanca'da partililerle bir araya geldi.

Bülbül beraberinde MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, MHP Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Elif Uzun ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MHP Sapanca İlçe Teşkilat binasında partililer ve vatandaşlarla buluştu.

Toplantı öncesi İlçe Başkanı Gökhan Alemdar'dan teşkilat çalışmalarına ilişkin bilgi alan Bülbül, ardından katılımcılara ekonomi, siyaset ve 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin sebep olduğu felaketin yaralarının sarılması için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Mayıs ayında yapılması öngörülen Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusuna da değinen Bülbül, Türkiye Cumhuriyeti'nin hızla büyüyen güçlü bir devlet olduğuna vurgu yaparak, 2023 ve 2071 hedeflerine dikkat çekti. Yakın bir gelecekte Türkiye'nin süper güç olmasının hayal olmadığına değinen Bülbül, bu hedeflerin gerçekleşmesi için Cumhur ittifakının muhakkak iktidar olması ve Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi gerektiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından MHP'ye katılan üyelere rozetleri Milletvekili Muhammed Levent Bülbül ve MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar tarafından takıldı. Ardından partililer ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Bülbül, daha sonra beraberindeki heyetle Sapanca'dan ayrıldı.