BİR ŞEHİR, 2 ŞAMPİYON, TEK YÜREK

SPOR

BİR ŞEHİR, 2 ŞAMPİYON, TEK YÜREK

Sapanca Gazetesi Yazarı Murat Taylan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlar için Sapanca Gençlikspor ve Sakaryaspor tarafından oynanan hazırlık maçını değerlendirdi.

Taylan yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Sapanca'da kaybeden yok, ama kazanan çok. Sapanca Gençlikspor için gücünü test etmek, eksiklerini, yanlışlarını tespit etmek, Sakaryaspor için maç ritmini ve temposunu kaybetmemek, oynamayan bazı yedek oyuncularının form durumunu görmek açısından çok verimli bir prova oldu.

Sakaryaspor rotasyon ağırlıklı kadrosu ile rölantide ve kontrollü oyun tarzıyla idare etti. Sapanca Gençlikspor bilhassa 2. yarıdaki organize ve ofansif oyun anlayışla, fizik kondisyon performansıyla umut verdi. Maçta en önemli iki net pozisyon son çeyrekte Sapanca Gençlikspor tarafından yakalandı. Bir anlamda galibiyeti kaçıran taraftı. Sonuçta iki dost kulüp birbirlerini çok fazla yormadı, yıkmadı. Beklendiği ve olması gerektiği gibi klasik bir dostluk maçı oynandı. Tabiri caizse dostça başladı, dostça bitti. En büyük takdiri ise stadyuma gelen duyarlı ve yardımsever sporsever halkımız hak etti. Gereken hassasiyeti sonuna kadar gösterdiler, görevlerini yerine getirdiler.

İlimizin 2 büyük köklü takımına da tebrikler, duyarlı, vefalı ve yardımsever halkımıza teşekkürler."