TAYLAN: ''2. YARIYA 3 PUAN MORALİ İLE BAŞLADIK''

SPOR

TAYLAN: "2. YARIYA 3 PUAN MORALİ İLE BAŞLADIK"

Sapanca Gazetesi Yazarı Murat Taylan  Bitexen Sapanca Gençlikspor - Fatsa Belediyespor maçını yorumladı.

Taylan maça ait yorumlarında şu ifadelere yer verdi:

"Bitexen Sapanca Gençlikspor 2.yarının ilk maçında Fatsa Belediyespor önünde göze hoş gelen, tempolu bir oyun oynamadı ancak kontrollü ve disiplinli oyun anlayışıyla özellikle güçlü takım savunmasıyla kazandı. İstediğimizi aldık ve 2. yarının açılışını olması gerektiği gibi 3 puanla yaptık. Bu sonuçla 7 galibiyet ile 18. haftayı 26 puanla 7. sırada tamamladık.

Play-off hattına adeta yapışan temsilcimiz gerek ilk 11'de başlayan 4 yeni transferin uyum sorunu, gerek önemli oyuncularımız olan Murat Erdemir, Ali Helvacı, Yaser Hacımustafaoğlu oynayamaması, gerekse Umut Pusat'ın sıkı markaj altında kalıp, tutuk oynaması ve formsuzluğu takımımızın oyun kalitesini olumsuz etkiledi. Tempomuzu ve mücadele gücümüzü biraz aşağı çekti.

Attığımız gol ise, Talha Bulut'un ince zeka görüşlü ara pası, Baha Kısacık'ın soğukkanlı top kontrolü ve devamında klas kokan vuruşuyla çok estetik ve jeneriklik bir gol oldu. Bu gol galibiyeti getiren maçın en güzel anıydı. 3 puan yolunda büyük katkı sağladı.

Tribünler dolu olmasa bile yine de kısmen doldu. Takımımız futbolsever ilçe halkımızdan olması gereken ilgiyi ve desteği yeterli oranda buldu.

Maçın bizim adımıza tek olumsuz olayı ise yeni transfer genç oyuncumuz Furkan Yasin Yalçın'nın şanssız şekilde sakatlanması ve oyundan çıkması oldu. Haftaya pazar günü oynayacağımız 68 Aksarayspor deplasmanı hedef belirlemek, gücümüzü test etmek açısından tam olarak bir karar ve hedef maçı olacak."