BAŞKAN ÖZEN'DEN ZİYARETLER

SİYASET

BAŞKAN ÖZEN'DEN ZİYARETLER

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, ilçedeki yaşlı ve hasta vatandaşlar ile bebek ziyaretlerini sürdürüyor.

Sapanca Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yaşlı, hasta vatandaşlar ile yeni doğan bebek ziyaretleri devem ediyor. Periyodik olarak gerçekleşen ziyaretlere zaman zaman Belediye Başkanı Özcan Özen'de eşlik ediyor.

Ziyaretler hakkında açıklamada bulunan Başkan Özen, "İlçemizin asırlık çınarlarını ziyaret ediyoruz. Büyüklerimiz gerek aile yaşantımızda gerekse toplumsal yaşantımızda daima el üstünde tutulmuş ve baş tacı edilmiş, dünümüz ve bugünümüz arasındaki en değerli köprüyü oluşturuyor. Bizler de imkanlarımız doğrultusunda yaşlı vatandaşlarımızın yanında olmaya, onlarla birlik ve beraberlik içerisinde olup hayat tecrübelerinden faydalanmaya devam edeceğiz. Ahmet Sayın, Şevket Memigüven ve Ali Gür büyüklerimizi ziyaret edip hayır dualarını aldık. Gülcan-Dursun Gül çiftinin yenidünyaya gelen Muhammed Oğuz bebeğe hayırlı, uzun ömürler dileyip Sapanca'ya hoş geldin dedik" diye konuştu.

Diğer yandan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personelleri tarafından gerçekleştirilen bebek ziyaretlerinde ise Aysel ve Ali Başarır çiftinin bebekleri Miraç, Vildan ve Emre Gül çiftinin bebekleri Harun Asaf, Sevda ve Kemal Şahin çiftinin bebekleri Yusuf, Nurşen ve Volkan Aktuna çiftinin bebekleri Çağatay, Hilal ve Muhammed Tekin çiftinin bebekleri Ahmet Nuri ve Adile ve Emrullah Yılmaz çiftinin bebekleri Fatıma Rana ziyaret edilip, sağlıklı uzun ömürler dileklerinde bulunuldu ve hazırlanan hediye çantası takdim edildi.