''TARAFTARLARIMIZ 2. YARIDA BAMBAŞKA BİR SAPANCASPOR İZLEYECEK''

SPOR

"TARAFTARLARIMIZ 2. YARIDA BAMBAŞKA BİR SAPANCASPOR İZLEYECEK"

Bitexen Sapanca Gençlikspor Sportif Direktörü Menderes Korkmaz, devre arası transfer çalışmaları ve 2.yarı beklentilerini, Sapanca Gazetesi Yazarı Murat Taylan'a değerlendirdi.

1.5 MİLYONLUK 4 TRANSFER

Devre arası yapılan transferlerin kulübe maliyetinin yaklaşık 1.5 milyon lira olduğunu belirten Kırkmaz, "Takımımız 2.yarıya hazır, havası morali uyumu keyfi gayet yerinde. 4 nokta transfer yaptık. Özellikle Kaleci Süleyman Enes Özer transferi için çok mücadele verdik. 2.lig ekibi Kırşehirspor ile yarıştık ve sonunda kazandık. 4 yeni transferin toplam maliyeti bonservis olarak yaklaşık sadece 1.5 milyon TL civarında. Stoper takviyesi için 3-4 adayımız var. 1.lig patentli bonservisi elinde olan tecrübeli kariyerli isimler listemizde yer alıyor. Eğer maliyet uygun olursa şartlar oluşursa hücum hattı için iyi bir fırsat transferi daha olabilir. Ama şuan önceliğimiz sadece stoper transferi. Gelecek yıllar için uzun vadede genç bir oyuncuyla anlaşmak üzereyiz. 2003 doğumlu, Fenerbahçe altyapı patentli Ümraniyespor oyuncusu Furkan Yasin Çetin, orta saha oyuncusu, süper lig kalitesine sahip çok umut vaat eden geleceği parlak yolu açık olan bir isim" dedi.

"KADROMUZDAN HİÇBİR OYUNCU EKSİLMEYECEK"

26 kişilik kadrodan artık  oyuncu eksilmeyeceğini daha da güçleneceğini ifade eden Korkmaz, "Transferleri Bülent hocamızın isteği ve raporu doğrultusunda Adil başkan ve yönetimin görüşleri doğrultusunda yapıyoruz. Şuan gidenler, gelenler ile birlikte mevcut güncel oyuncu kadromuz 26 kişiden oluşuyor. Eğer ekstra bir gelişme yaşanmazsa kadromuzda artık giden olmayacak, hiçbir oyuncu bırakılmayacak. Umut Pusat kesin kalacak. Yapılan transferler, Bülent hocamızın gelmesi, yönetimin iddialı vizyon uygulamaları oyuncumuzu ikna etti ve devam etmeye karar verdi. İlk 4 hafta bizim için çok kritik ve belirleyici olacak çünkü direkt rakiplerimiz ile zor maçlar oynanacak. Artık tam anlamıyla sadece Pazar günü Fatsa maçına odaklandık ve mental anlamda hazır durumdayız. Taraftarımızı maça bekliyor, destek istiyoruz. Taraftarlarımız 2. yarıda bambaşka bir Sapancaspor izleyecek" diye konuştu.