SAPANCA GENÇLİKSPOR'UN KAMP NOTLARI

SPOR

SAPANCA GENÇLİKSPOR'UN KAMP NOTLARI

Sapanca Gazetesi Spor Yazarı Murat Taylan TFF 3. Lig temsilcimiz Sapanca Gençlikspor'un devre arası kampını değerlendirdi.

Sapanca Gençlikspor'un genel anlamda verimli bir kamp süreci geçirdiğini belirten Taylan, yazısında şunları kaydetti:

"Bitexen Sapanca Gençlikspor 12 günlük Antalya kampını noktaladı ve ilçemize geri dönüş yaptı. Temsilcimiz bir yandan hazırlık maçları, doğum günü kutlamaları, diğer yandan transfer çalışmaları ile birlikte oldukça verimli ve yorucu ancak bir o kadarda keyifli ve yararlı bir kamp süreci geçirdi. Hazırlık maçlarında ortaya koyduğu performans ile genel anlamda sınıfı geçti, sezonun 2. yarısı öncesi umut verdi.

Sapanca Gençlikspor kamp boyunca 3 hazırlık maçı oynadı. Bu maçlarda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1'de mağlubiyet aldı. Dengeli bir istatistik oranı yakaladı. 3 maçta 6 gol attı, 5 gol yedi. Transferde ise şuana kadar 4 takviye yapıldı. Özellikle Vanspor FK'dan Yaser Hacımustafaoğlu transferi göze çarptı. Sansasyonel hava yarattı. Onun haricinde kaleye Şilespor ekibinden Süleyman Enes Özer takviyesi ihtiyaç anlamında nokta transfer gibi gözüküyor. Ayrıca Bülent Yenihayat hocamızın daha önce İskenderunspor'da beraber çalıştığı ve futbolunu yakından tanıdığı Abdurrahman Kuyucu takviyesi takımın kanat hücum gücünü arttıracak bir transfer niteliğinde kabul edilebilir.

Diğer bir kanat takviyesi olan genç oyuncu Ömer Talha Nergis ise dikkat çekti. 21 yaşındaki oyuncu daha çok alternatifleri arttırmak kadro rotasyonuna katkı sağlamak amacıyla kiralandı. Yapılan transferlerin daha çok hedef odaklı olması, kısa vade için sezonluk kadro planlaması yapılması doğru bir transfer stratejisi gibi gözüküyor. Muhakkak transferler devam edecek, takımımız ligin 2.yarısına yeni teknik patronu ve rötuş yapılarak değişen ilk 11 kadrosu eşliğinde daha güçlü hazır ve iddialı şekilde girecektir. Sonuna kadar play-off ve 2.lig hedefi için mücadele edecektir."