SAPANCA GENÇLİKSPOR'DAN BAŞKAN ÖZEN'E ZİYARET

SPOR

SAPANCA GENÇLİKSPOR'DAN BAŞKAN ÖZEN'E ZİYARET

Geçtiğimiz hafta ligin tek namağlup takımını deplasmanda yenen Sapanca Gençlikspor'da moraller yerinde. Kulüp bugün Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'i ziyaret etti.

Sakarya'yı 3'üncü ligde temsil eden Sapanca Gençlikspor'da moraller yerinde. Ligde 6 galibiyetle 23 puanı bulanan temsilcimiz play-off potasının hemen altında 7'nci sırada yer alıyor.

Ligin 16'ncı haftasında deplasmanda Çankaya FK.'ya konuk olan yeşil-beyazlılar karşılaşmadan tek golle galip gelerek, ligin tek namağlup takımını yenmeyi başardı. Temsilcimiz bu hafta ise ilk yarının son maçında evinde lig sonuncusu Niğde Anadolu FK'yı konuk edecek. Yeşil-siyahlılar bu maçtan da galip gelerek ikinci yarıya sıkı bir giriş yapmak istiyor.

BAŞKANA ZİYARET

Bitexen Sapanca Gençlikspor bu sabah Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'i ziyaret etti. Ziyarette tüm futbolcular, teknik heyet ve Başkan Adil Köseoğlu'da yer aldı.

Başkan Özen'e teşekkür eden Köseoğlu, "Sapancaspor; vatandaşı, kaymakamı, belediye başkanı, sivil toplum örgütleriyle el ele şampiyonluğa gidecektir. Herkesin desteklerini bekliyoruz" dedi.