BAŞKAN ÖZEN  İPEKYOLU BELEDİYELERİ TOPLANTISINA KATILDI

SİYASET

BAŞKAN ÖZEN İPEKYOLU BELEDİYELERİ TOPLANTISINA KATILDI

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Yalova'da düzenlenen İpekyolu Belediyeleri Turizm Kalkınma Birliği Olağan Meclis Toplantısı'na katıldı.

İpekyolu Belediyeleri Turizm Kalkınma Birliği Olağan Meclis Toplantısı, 23 Kasım 2022 Çarşamba günü Saat 11.30'de Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Kuş Gözlem Kulesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı öncesinde birlik başkanları ve meclis üyeleri Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral'ın makamında buluştu ve karşılıklı hediye takdimleri yapıldı. Ardından belediye binası içerisinde bulunan İcathane Atölyesi gezilerek yapılan çalışmalar hakkında birlik heyetine bilgi verildi. Başkan Oral daha sonra belediye başkanları ve meclis üyelerini; Deniz Feneri, Hersek Sahili, Altınova Tersane Bölgesi, Hersekzade Ahmet Paşa Külliyesi ve yatırımları gezerek ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Kuş Gözlem Kulesi Konferans Salonunda yapılan, Ankara Ayaş, Bilecik Bayırköy, Dodurga, Gölpazarı, İnhisar, Osmaneli, Pazaryeri, Bolu Gerede, Göynük, Karacasu, Kıbrıscık, Mudurnu, Seben, Bursa İznik, Düzce Akçakoca, Eskişehir İnönü, Karabük Safranbolu, Sakarya Akyazı, Geyve, Karapürçek, Sapanca, Taraklı ilçelerinin belediye başkanları ile belediye meclis üyelerinin hazır bulunduğu olağan meclis toplantısına Yalova Valisi Muammer Erol ve Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit de katıldı.