SAPANCA GENÇLİKSPOR EVDE YOK: 0-4

SPOR

SAPANCA GENÇLİKSPOR EVDE YOK: 0-4

TFF 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Sapanca Gençlikspor sahasında Beyoğlu Yeni Çarşıspor'a 4-0 mağlup oldu.

TFF 3.Lig 3. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Sapanca Gençlikspor, ligin 13.haftasında sahasında İstanbul ekibi Beyoğlu Yeni Çarşıspor'u konuk etti.

Karşılaşmaya çok hızlı başlayan konuk ekip 4'üncü dakikada Murat Can Bölükbaşı ve dakika 8'de Celil Çelikel ile 2-0 öne geçti. İlk devre bu skor ile sona ererken ikinci yarıda maça ortak olmak isteyen temsilcimiz aradığı golü bir türlü bulamayınca konuk ekip 73'de Said Can Açıkalın ile skoru 3-0 yaptı. Yeşil Beyazlılar 77'de Bilal Budak'ın attığı golle sahadan 4-0'lık mağlubiyet ile ayrıldı.

STAT: Sapanca Atatürk

HAKEMLER: Yunus Emre Çakar, Gökmen Çambel, Ahmet Oğuz Yılmaz

SAPANCA GENÇLİKSPOR: Oğuzhan Dertli, Mehmet Uslu, Hüseyin Cankut Atasoy, Semih Ceylan, Muhammed Emin Ergin, Umut Pusat, Burak Koçer, Ali Helvacı, Talha Bulut, Muhammed Pehlivan, Baha Kısacık  

TEKNİK DİREKTÖR: Armağan Turhan

BEYOĞLU YENİ ÇARŞISPOR: Burak Kapan, Şemsettin Ender Kılıç, Gökcan Gelmen, Tolunay Yurtseven, Bilal Budak, Batuhan Ekinci, Said Can Açıkalın, Mutlu Güler, İbrahim Serdar Aydın, Celil Çelikel, Murat Can Bölükbaşı

TEKNİK DİREKTÖR: Bahri Kaya

GOLLER: Dk.4 Murat Can Bölükbaşı, dk.9 Celil Çelikel, dk.73 Said Can Açıkalın, dk.77 Bilal Budak (Beyoğlu Yeni Çarşıspor)