SÜPER KUPA'NIN SAHİBİ SAPANCA BELEDİYESİ

SPOR

SÜPER KUPA'NIN SAHİBİ SAPANCA BELEDİYESİ

Kurumlar arası futbol turnuvasında TÜRASAŞ'ı 2-1 mağlup eden Sapanca Belediyesi futbol takımı Süper Kupa'nın sahibi oldu.

Geçen yıl oynanan kupa ve lig maçları sonunda şampiyon olan Sapanca Belediyesi bu yılki Süper Kupa'da oynamaya hak kazandı. TÜRASAŞ'la karşı karşıya gelen Sapanca Belediyesi, maçın 20'nci ve 40'ıncı dakikalarında Fen İşleri Müdürlüğü'nden Engin Cebeci'nin attığı gollerle karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Oyunculardan Akın Arapoğlu, Engin Cebeci ve Şefik Belat takım adına kupayı Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'e hediye etti.

Süper Kupa sahibi ekibi kutlayan Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, "Müsabakalara katılan tüm kurumlar devletimizin, milletimizin, toplumumuzun huzurunu sağlamak üzere çalışıyor. Geleneksel olarak düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında tüm kurumlarımız bir araya geliyor, kaynaşıyor ve bu turnuvayı final müsabakasıyla taçlandırıyor. Sapanca Belediyemizi temsil eden takımda ter döken tüm personel oyuncularımızı canı gönülden tebrik ediyorum" dedi.