CEVHER'DEN 2. BÜYÜK KONGREYE DAVET

SİYASET

CEVHER'DEN 2. BÜYÜK KONGREYE DAVET

Yeniden Refah Partisi Sapanca ilçe başkanı Abdulgafur Cevher,  Yeniden Refah Partisi  2 . büyük kongresi için tüm Sapanca halkını ve üyeleri davet etti.

"Aziz Milletimizi tüm maddi ve manevi sıkıntılardan kurtarmak için, dünya genelindeki tüm mazlumları ezilenleri kurtarmak için Yeniden Refah Partisinin, Milli Görüşü hakkıyla temsil etmek ve ikinci kırk yılda hedeflerine ulaştırmak için yola çıktık" diye Cevher, açıklamasında şunları kaydetti:

"Yeniden Refah Partimiz, yaşanabilir Türkiye'yi yeniden büyük Türkiye'yi  ve adil bir dünyayı kurmak için yola çıkan Yeniden Refah Partimiz, ikinci büyük şahlanışını, Ankara Arenada 6 Kasım da yapılacak olan 2. olağan büyük kongremizle gerçekleştirecek. Allah'ın izniyle bu ikinci büyük kongremizde Milli Görüş'ün Yeniden Refah Partimizin gücünü, adım adım iktidara yürümekte olduğunu tüm dünya ya göstereceğiz inşallah. Aziz Milletimize; üzülmeyin, mahzun olmayın, biz geliyoruz diyeceğiz. On binlerce vatan evladıyla birlikte en gür sedayla yeniden heyecan, yeniden adalet, yeniden huzur, yeniden refah, yeniden milli görüş diye haykırmak ve hep birlikte bu tarihi güne tanıklık etmek için 6 Kasım da Ankara'da buluşuyor tüm Sapanca halkımızı, üyelerimizi bu tarihi günde bizimle olmaya davet ediyoruz. Ücretsiz otobüsler cumartesi gecesi saat 01:00 Rüstempaşa camisi önünden hareket edecektir."