SAADET SAPANCA'DAN KONGREYE DAVET

SİYASET

SAADET SAPANCA'DAN KONGREYE DAVET

Saadet Partisi Sapanca İlçe Teşkilatı, tüm vatandaşları 30 Ekim 2022 Pazar günü Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde yapılacak Saadet Partisi 8. Olağan Büyük Kongresine davet etti.

Partiden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kararlıyız Milletin İktidarında Saadet Var' temalı tanıtımlarda da vurguladığı gibi seçimler ve sonrasındaki Saadet iktidarının öncesinde yapılacak olan bu kongre, iktidara hazırlık çalışmalarında önemli bir kilometre taşı gibidir.

Milli Görüş hareketinin son partisi olan Saadet Partisi teşkilatlarına büyük bir heyecan ve coşku verecek olan bu kongreye Sapanca teşkilatı olarak teşkilat mensuplarımızın yansıra davetimize icabet ederek katılmak isteyen Sapancalı kardeşlerimizle beraber katılacağız.

Ücretsiz kongre yolculuğumuza katılmak isteyen Sapancalıların arayabileceği telefon numarası (546) 212 95 40'dir.

Koalisyonları tarihe gömeceği söylenmesine rağmen ittifakları mecburi ve sürekli bir hale getiren bu sistemden kurtarmanın yansıra ülkemizi rehabilitasyon sürecine sokacak olan yeni iktidarda Saadet Partisi'nin katkı ve gücünü arttırmak için herkesin oyuna talip olduğumuz bu dönemde kongremizin hayırlara vesile olacağına dair inancımız tamdır.

Herkesi kucaklayan, kavga etmeyen, lügatinde hakaret ve küfre yer vermeyen, yaralara ne hangi renk yara bandı yapıştırılacağı tarzındaki tartışmalar yerine bozuk düzeni değiştirmek ideali ile hareket eden Saadet Partisi, 'Ben varsam siz varsınız ben yoksam siz de devlet de olmaz' tarzındaki tuhaf! yaklaşımlara rağmen asla kutuplaştırıcı olmayacaktır. Kızdırılmış, kandırılmış, duymayan dinlemeyen, diğer partileri düşman gibi gören bir seçmen kitlesi oluşturmak yerine araştıran, kıyaslayan, öğrenen, şuurlanan seçmen kitlesinin karşısına çıkmaya en hazır parti olmaya devam edecektir.

Kongremiz partilerin iddialarının en iyi anlatıldığı organizasyonlardır. Erbakan Hocamızın "Milli görüşçüyüm demek bir iddiadır. İspatı ise Saadet Partili olmaktır" sözünün verdiği güçle yapılacak olan kongremize katılım veya takip etme konusunda Sapancalıların duyarlı olacağına inanıyoruz.