ADİL KÖSEOĞLU'NA CEZA YAĞDI!

SPOR

ADİL KÖSEOĞLU'NA CEZA YAĞDI!

PFDK bugün yaptığı toplantının ardından Sapanca Gençlikspor Başkanı Adil Köseoğlu'na toplamda 4 Ay 15 gün hak mahrumiyeti ve 40 bin lira para cezası verdi.

Sapanca Gençlikspor Başkanı Adil Köseoğlu, yeşil beyazlıların Altınordu ile oynadığı Türkiye Kupası maçı sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edilmişti. PFDK bugün yaptığı toplantının ardından Köseoğlu'na toplamda 4 Ay 15 Gün hak mahrumiyeti ve 40 bin lira para cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bitexen Sapanca Gençlikspor Kulübü Başkanı Adil Köseoğlu'nun, 19.10.2022 tarihinde oynanan Altınordu-Bitexen Sapanca Gençlikspor Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, müsabaka hakemlerine yönelik hakareti nedeniyle FDT'nin 10/2. ve 41/1-b maddesi uyarınca ve FDT'nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 45 gün hak mahrumiyeti ve 10.200.TL. para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Bitexen Sapanca Gençlikspor Kulübü Başkanı Adil Köseoğlu'nun, hakem soyunma odası koridorlarında müsabaka hakemlerine yönelik hakareti nedeniyle 39/2. ve 39/3. maddeleri uyarınca 3 ay hak mahrumiyeti ve 30.000. TL. para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."