BBP'DEN SAPANCA İLÇE KONGRESİNE DAVET

SİYASET

BBP'DEN SAPANCA İLÇE KONGRESİNE DAVET

Sapanca esnafını ziyaretlerinde bulunan Büyük Birlik Partisi BBP İl Başkanı Cengiz Bayar, 23.10.2022 Tarihinde gerçekleşecek İlçe Başkanlığı Kongresine tüm İlçe halkını davet etti.

Sapanca esnafını ziyaretlerinde bulunan Büyük Birlik Partisi BBP İl Başkanı Cengiz Bayar, 23 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşecek ilçe başkanlığı kongresine tüm ilçe halkını davet etti.

Büyük Birlik Partisi Sakarya'da ilçe kongrelerine hız verdi. BBP Sakarya İl Başkanı Cengiz Bayar, Sapanca İlçe Teşkilatını ziyaret ederek kongrenin hazırlıklarına yönelik parti yetkililerinden bilgiler aldı.

23.10.2022 tarihinde saat 14.00'te gerçekleşecek olan kongrede Metin Pir'in tek liste ile başkanlığa aday olacağı açıklandı. Cengiz Bayar, ilçe teşkilatı ardından beraberindeki partililerle birlikte ilçe esnafını ziyaret etti.

Esnafın sorun ve dertlerini yerinde dinlediklerini belirten Bayar, "Büyük Birlik Partisi olarak il genelinde şehrimizin menfaatine yönelik proje ve çalışmaları destekleyeceğiz. Gerek ülke gerekse yerel gündeme ilişkin görüş ve düşüncelerimizi dile getireceğiz. İl yönetimi olarak tüm ilçe teşkilatlarımızla uyum ve beraberlik içinde çalışarak partimizi Sakarya'da en iyi şekilde temsil edeceğiz. Üye sayımızı artırarak partimizi ilk sıralara taşıyacağız" dedi.

Cengiz Bayar daha sonra sırasıyla Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'i ve AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel'i makamlarında ziyaret ederek ilçenin gelişmesi için gereken katkıya ve desteğe hazır olduklarını belirtti.