BAŞKAN ÖZEN'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

SİYASET

BAŞKAN ÖZEN'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Sapanca Bilim Şenliği komitesi, TÜBİTAK 4007 Sapanca Bilim Şenliği'ne yapmış oldukları desteklerden dolayı Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Özen, "Projede büyük emeği olan Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, Sapanca İlkokulu Müdürü Orhan Öz ve çok değerli öğretmenlerimizin teşekkür ziyaretleri bizleri mutlu etti. Eğitimin ve çocuklarımızın olduğu projelerde her zaman bizde varız. İnşallah tüketen toplum değil üreten toplum olmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi okullarında ziyaret ettiğimizde onların parlak zekaları ve yetenekleriyle gurur duyuyoruz. Onlara doğru eğitim vermek ve yönlendirmek de hep beraber bizlerin görevidir. Bu açıdan Bilim Şenliği'ni son derece önemli buluyorum. Bu tür projelere her zaman açığız ve desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede ise "Değerli başkanımıza bizleri kabul ettiği ve Sapanca da eğitimine vermiş oldukları destek için bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizler 'Sapanca Eğitim Ailesi' olarak ülkemizin daha güzel yerlere gelmesi için çalışıyoruz. Eğitimde elde ettiğimiz başarılarda, başkanımızın destekleri bizim azim ve gayretimizi artırıyor. İnşallah hep birlikte daha güzel başarılara imza atacağız. TÜBİTAK 4007 Sapanca Bilim Şenliği'nin gerçekleşmesinde büyük gayret ve desteği aynı zamanda eğitim konulu tüm projelerimizde desteklerini esirgemeyen Sapanca Belediye Başkanımız Özcan Özen'e teşekkür ediyoruz" diye konuştu.