SAPANCA, İÇİM ÜRPERİYOR YA 'EVDE YOK'SAN!

SPOR

SAPANCA, İÇİM ÜRPERİYOR YA 'EVDE YOK'SAN!

TFF 3.Lig'in 6'ncı haftasında Bitexen Sapanca Gençlikspor sahasında Akhisarspor'a 1-0 mağlup oldu.

Ligin 6'ncı haftasında ilk kez Sapanca Atatürk Stadı'nda taraftarının önüne çıkan yeşil beyazlılar, ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona eren karşılaşmada 65'inci dakikada Oğuzhan'ın attığı golle 1-0 mağlup duruma düştü. 87'nci dakikada ise Sapancaspor'da İsa Güler'in sağ çaprazdan şutu direkten dışarı çıktı. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 1-0 Akhisarspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

Temsilcimiz bu sonuçla puan tablosunda 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 6 puanla 11'inci sırada yer aldı.

Sapanca Gençlikspor Yardımcı Antrenörü Mustafa Kaya ve futbolcular TV264 ekranlarına mağlubiyeti değerlendirdi.

Futbolda bu tür mağlubiyetlerin olduğunu söyleyen Bitexen Sapanca Gençlikspor Yardımcı Antrenörü Mustafa Kaya, "Futbolun içinde olan şeyler. İyi oynarsın ve bazen kaybedersin. Bugün iyi mücadele ettik, gol pozisyonlarına girdik. Rakibin yakaladığı yarım pozisyonda da golü yedik. Tabi yıkıldık, hepimiz çok üzüldük. Bunu kelimelere dökemiyoruz belki ama bunu kendi içimizde konuşup değerlendireceğiz. Bu maçta da kırılma anlarında pozisyonları kaçırdık. Bu takım inşallah en iyi yerlere gelecektir" ifadelerini kullandı.

Bozan Uymaz, "Söylenecek pek bir şey yok, elimizden geleni yaptık. Pozisyonlara girdik da ama kaçırdığımız için 6 puandan olduk" dedi.

Takımın iyi yerlere geleceğine inanan Talha Bulut ise "Aslında maça çok iyi başladık bence. İyi bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Bazen futbolda böyle şeyler olabiliyor. Kazansaydık daha iyi olurdu ama sıkıntı yok, bu oyun doğru bir oyun. İlerideki haftalarda puanları da alacağımıza ve bu takımı hak ettiği yere çıkaracağımıza inanıyorum. Buradan taraftarlarımıza bunun sözünü veriyorum" ifadelerine yer verdi.

SAPANCA GENÇLİKSPOR: 0 - AKHİSARSPOR: 1

STAT: Sapanca Atatürk

HAKEMLER: Yusuf Alper Abalı, Şaban Karaderili, Ali Çakır

SAPANCA GENÇLİKSPOR: Amaç, Semih, Mehmet (dk.83 Vedat), Hüseyin, Burak, Murat, Tolga (dk.72 İsa), Muhammet, (dk.63 Talha), Baha, Umut Pusat (dk.83 Ali), Muhammet Emin (dk.73 Hüseyin)

TEKNİK DİREKTÖR: Metin Tuğrul

AKHİSARSPOR: Halil, Enes, Yavuz Serkan, Mert Efe (Dk.64 Oğuzhan), Mehmet, Furkan, Yusuf A. (dk.85 Semih), Yusuf (dk.46 Recep), Göksu, Orçun (dk.72 Gökmen), Turhan (dk.64 H. İbrahim)

TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Ati Göksu

GOLLER: Dk.65 Oğuzhan (Akhisarspor)

SARI KARTLAR:  Dk.58 Recep, Dk.60 Enes (Akhisarspor), Dk.90 Baha (Sapanca Gençlikspor)