SAPANCA'DA TRİBÜN İHALESİ KRİZİ

SPOR

SAPANCA'DA TRİBÜN İHALESİ KRİZİ

TFF 3.Lig temsilcimiz Sapanca Gençlikspor'un maçlarını oynadığı Sapanca Atatürk Stadı'nda yapılacak yeni tribün inşaatı ile ilgili kriz sürüyor.

TFF 3.Lig temsilcimiz Sapanca Gençlikspor'un maçlarını oynadığı Sapanca Atatürk Stadı'nda yapılacak yeni tribün inşaatı ile ilgili kriz sürüyor. Maraton tribününün yıkılarak yerine yenisinin yapılması için 3 kez ihaleye çıkılmasına rağmen işi yapmaya talip olan firma çıkmadı.

BÜTÇE YETERSİZ

Sapanca Gençlikspor'un Bölgesel Lig'den 3.Lig'e çıkmasının ardından Sapanca Atatürk Stadı'nda bulunan Maraton tribünün hem deprem güvenliği hem de profesyonel lig standartlarını karşılaşmadığı için yıkılarak yeniden yapılması gündeme geldi.

Geçtiğimiz ay 2 kez ihaleye çıkan tribün inşaatı için hiçbir firma teklif vermezken üçüncü ihale ise pazartesi günü gerçekleşti. 10 Milyon TL bedelle ihaleye çıkan tribün inşaatına rakamı yetersiz gören firmalar teklif vermedi.

BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

3 Eylül'de Başlayacak olan TFF 3.Lig'in ilk iç saha maçını Sakarya Atatürk Stadı'nda oynayacak olan Sapancaspor'un TFF'ye 10 Eylül'e kadar Sapanca Atatürk Stadı'ndaki eksikleri gidereceğini taahhüt etmesine rağmen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından statta hiçbir çalışmanın yapılmaması  yeşil beyazlıları endişelendiriyor. Hem tribün inşaatı hem de stattaki eksiklerin giderilmesi konusunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

Sporexpres