SAPANCA'DA 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI START ALDI

SPOR

SAPANCA'DA 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI START ALDI

Sapanca Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen, mahalleler arası 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası başladı.

15 yaş ve altı gençlerin katıldığı turnuvanın açılış maçı 19 Ağustos Cuma günü oynandı. Sapanca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futbol Sahasında oynan ve 11 takımın yer aldığı turnuvada ilk gün iki karşılaşma gerçekleşti. Eleme usulü ile oynanan karşılaşmalarda ise renkli görüntüler yaşandı.

Futbol turnuvasının açılış töreninde konuşan Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi.

Özen, "Bu gün ilki gerçekleşen müsabakada çocuklarımızın centilmence mücadele ettiklerine şahit olduk. Sporla, sanatla ilgilenen gençlerimizin ve bizlerin yarınlarının daha aydınlık olacağına inanıyorum. Bu gün belediyemizce koordine edilen 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası müsabakalarını başlatmış bulunuyoruz. Emekleri için Bayram Ay hocamıza teşekkür ediyor öocuklarımıza, velilerimize ve tüm sporseverlere hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.