NECİP'E ÇARPIP ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

YAŞAM

NECİP'E ÇARPIP ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

Sapanca ilçesinde defnedilen Necip Ufuk Böğür (26)'ün ölümüne neden olan sürücü, kazaya karışan aracını çekici ile başka bir ile görürken yakalandı. Adliyeye sevk edilen 32 yaşındaki sürücü R.F., tutuklandı.

Kaza, 13 Ağustos saat 02.30 sıralarında, İzmir Çeşme Otoyolu Karaburun Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İzmir'e giden Necip Ufuk Böğür aracını emniyet şeridinde park etti. Yüzünü yıkayan Böğür'e arkadan gelen araç çarptı. Sürücü olay yerinden kaçarken, Böğür' kaza yerinde hayatını kaybetti.

Kaza sonrası plakası ve sürücüsü belli olmayan aracın olay yerinde bulunan parçalarından yola çıkan Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları incelemeler sonrasında, renk, marka ve modelini tespit ettikleri aracın R.F (32)'ye ait olduğu ve kaza sonrası kazaya karışan aracın çekici üzerinde Aksaray iline doğru götürüldüğünü tespit etti.

Yol üzerinde önlem alan ekipler Konya Kızören mevkisinde çekiciyi üzerindeki araç ile birlikte durdurdu. Araçta bulunan R. F. ekiplerce gözaltına aldı. Aksaray Polis Merkezi Amirliğine götürülen şüpheli R.F., çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.